Oyun oynuyorum kanka cok agir degil ama oynuyorumOyun oynamıyorsan x6 pro mantıksız, S'ler varken de a55'i mantıklı görmüyorum, Honor 200'ün kamerası sulu boyadan çıkma diyorlar, S22 ve 21fe'nin işlemcisi problem. Ne kaldı başka![]()
Oyun oynuyorum kanka cok agir degil ama oynuyorumOyun oynamıyorsan x6 pro mantıksız, S'ler varken de a55'i mantıklı görmüyorum, Honor 200'ün kamerası sulu boyadan çıkma diyorlar, S22 ve 21fe'nin işlemcisi problem. Ne kaldı başka![]()
Abi su anlik bi sure beklicemS24 FE 128 yeter diyorsan şuan 1000 TL'lik kod var 24'e kadar düştü.
Satış ortaklığı bağlantısıdır. Uygulamadan herhangi bir alışveriş yaparsan komisyon kazanırım.
Sepette SAMSUNG1000 kodunu ayrıca girmen gerekiyor.
İyi bir kamera beklentin varsa x6 pro almamalısın. Kamera beklentisi yoksa x6 pro almak mantıklı.Bende aynı sorunla muzdaribim telefonlar hemen hemen hiç işim yok hala redmi note 7 4/128 kullanıyorum çok para vermek istemiyorum. X6 pro yeterli olursa onu alıcam ama eğer dengeli değilse samsung s24fe mi alayım? Yorumları okudukça aklım daha çok karışıyor?
Bende aynı sorunla muzdaribim telefonlar hemen hemen hiç işim yok hala redmi note 7 4/128 kullanıyorum çok para vermek istemiyorum. X6 pro yeterli olursa onu alıcam ama eğer dengeli değilse samsung s24fe mi alayım? Yorumları okudukça aklım daha çok karışıyor
X6 Pro a35 ten 3 bin lira daha pahalı işlemcisi çok daha iyi ekranı da hızlı şarjı da güncelleme de 4 sene güvenlik alacakDostum eger telefonla isin yoksa a35 al 14 bin kalan parayi keyfince harca hem uzun ömürlu telefon hem samsun yani kullanimi kolay hem fp 5 yil guncelleme var. Işin yoksa bosyere 20 25 bin verme telefona
Ama telefonla cok isi olmayan bir kisi icin daha temiz arayuzlu daha bilindik samsung almak daha mantıklı bence. Arkadas icin islemci ekran kamera pek bise ifade etmiyo yanlıs anlamadıysam derli toplu düzgün bi samsung daha mantıklı.X6 Pro a35 ten 3 bin lira daha pahalı işlemcisi çok daha iyi ekranı da hızlı şarjı da güncelleme de 4 sene güvenlik alacak
Hiç bir özellik bir şey fark etmiyorsa A15 alsın hiç olmazsa yarı fiyatınaAma telefonla cok isi olmayan bir kisi icin daha temiz arayuzlu daha bilindik samsung almak daha mantıklı bence. Arkadas icin islemci ekran kamera pek bise ifade etmiyo yanlıs anlamadıysam derli toplu düzgün bi samsung daha mantıklı.
Epey eski ve kronik bazı sorunları var. 13-14bin TL altını konuşsak belki olurdu ancak burada olmaz.
Şarj problemin yoksa, evden ofise, ofisten eve her daim prizlerin yanında olduğu bir hayatın varsa belki düşünülür öbür türlü sıkıntı.
Bence her çeşit ihtiyaca azar azar tatminkar bir cevabı olan en iyi 20K civarı ürün adaylarından biri (eğer en iyisi değilse). Alınır.Honor200
Sadece oyun ve içerik tüketecek isen, foto konusunda gündelik, çok özenilmemiş gündüz fotoları işini görüyorsa paranın en karşılığı cihaz ancak biraz da foto çekeyim, edit yapayım vs dersen o zaman olmaz işte.
Honor 200 gibi diğerlerine nazaran daha "all-rounder" bir cihaz. Kutu içeriğinin zayıflığı, hızlı şarjının düşüklüğü gibi şeyleri dert etmezsen bence gayet olabilir bir cihaz.
Bunu 3-4 dk'da halledebiliyorsun. Biliyorum keşke böyle bir şey olmasa ancak o reklamları sürekli görmek zorunda değilsin. 1 seneden biraz uzun süredir Xiaomi sahibiyim daha hiç reklam görmedim, çünkü alır almaz yapmam gereken ayarları öğrenip yaptım.1 işletim sistemi pek hoş gelmiyor ayarlarda reklam falan cıkıyor.
Valla X3, F4 ve F5 kullanıcıları gayet memnunlardı ancak tüm tabanı bilemem tabiki.poco cihazlarin sicili pek iyi değil. Forumlarda fp yapıcaz diye lehimleri kotü yapiyorlar ve diger cihazlara gore erken bozuluyor gibi duyumlar aldim.
Honor 200 almanı tavsiye ederim.Tek kaybın video performansı olur.S21fe
S22
Honor200
X6pro
A55
Lise Ogrencisiyim. Daha dengeli bir cihaz arıyorum. Ağir oyun oynamam. Genel olarak güç 1 tık ileride ama en onemlisi uzun omurlu olmasi. Boyle dusununce x6 pro 12 512 mantikli geliyor ama 3 sorun var.
1 işletim sistemi pek hoş gelmiyor ayarlarda reklam falan cıkıyor.
2 Kamera iyi degil ama yeterli de olabilir emin degilim.
3 poco cihazlarin sicili pek iyi değil. Forumlarda fp yapıcaz diye lehimleri kotü yapiyorlar ve diger cihazlara gore erken bozuluyor gibi duyumlar aldim. Uzun omur benim icin onemi oldugu icin emin olamadim.
Dostum cok guzel yazmışsin eline saglik yorumlarin icin x6 pro düsünüyorum şu an teşekkür ederim.Epey eski ve kronik bazı sorunları var. 13-14bin TL altını konuşsak belki olurdu ancak burada olmaz.
Şarj problemin yoksa, evden ofise, ofisten eve her daim prizlerin yanında olduğu bir hayatın varsa belki düşünülür öbür türlü sıkıntı.
Bence her çeşit ihtiyaca azar azar tatminkar bir cevabı olan en iyi 20K civarı ürün adaylarından biri (eğer en iyisi değilse). Alınır.
Sadece oyun ve içerik tüketecek isen, foto konusunda gündelik, çok özenilmemiş gündüz fotoları işini görüyorsa paranın en karşılığı cihaz ancak biraz da foto çekeyim, edit yapayım vs dersen o zaman olmaz işte.
Honor 200 gibi diğerlerine nazaran daha "all-rounder" bir cihaz. Kutu içeriğinin zayıflığı, hızlı şarjının düşüklüğü gibi şeyleri dert etmezsen bence gayet olabilir bir cihaz.
Bunu 3-4 dk'da halledebiliyorsun. Biliyorum keşke böyle bir şey olmasa ancak o reklamları sürekli görmek zorunda değilsin. 1 seneden biraz uzun süredir Xiaomi sahibiyim daha hiç reklam görmedim, çünkü alır almaz yapmam gereken ayarları öğrenip yaptım.
Valla X3, F4 ve F5 kullanıcıları gayet memnunlardı ancak tüm tabanı bilemem tabiki.