2 hafta içerisinde telefon alacağız 30.000 tl bandında en mantikli telefon hangisi? ben s24 fe diye düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?
Eski exynos telefonların hangisiydi?Bende aynı durumdan muzdaribim gönlüm s24FE 256'dan yana ama eskiden 2 tane kötü exynos deneyimim oluduğu içinde çok ısınamıyorum telefona.Exynos değişti diyorlar ama tecrübelerimden dolayı çekiniyorum.Honor 200 pro ile arasında kaldım.
5-6 yıl götürebilsin kamerasi 5 yil sonra da idare edebilcek bi duzeyde olsunS24FE benim için 1. tercih işlemci, kamera, boyut ve fiyat olarak. Onun dışında sayabileceğim seçenekler S23 256 GB, S24 128GB, 13T Pro, Honor 200 Pro. Siz tam olarak telefondan hangi özellikleri bekliyorsunuz beğendiğiniz arayüz vs falan var mı biraz detay vermeniz gerek
Zaten cihazın en öne çıkan özelliklerinden biri 7 sene güncelleme alacak olması sen 5-6 yıl sonra bile androidin en yeni sürümünü kullanacaksın yani. Bulunduğu fiyatın da en güçlü işlemcisi var S24FE'de5-6 yıl götürebilsin kamerasi 5 yil sonra da idare edebilcek bi duzeyde olsun
İkiside milattan önce s7 edgele note 9 s7 edgeden memnundumda note 9da 1 yılı geçtikten sonra donma ve kasmalar yaşamaya baslamistimEski exynos telefonların hangisiydi?
Şu donma kasma meselesini babam 6-7 senedir kullandığı halde hiç yaşamadı mesela Note 9'da. Bu neye göre denk geliyor merak ediyorum. Bu arada exynos 2400 ile kasma yaşaman imkansız gibi bişeyİkiside milattan önce s7 edgele note 9 s7 edgeden memnundumda note 9da 1 yılı geçtikten sonra donma ve kasmalar yaşamaya baslamistim
Arena of valor oynuyordum o dönemlerde oyun oynadığım için ısınmadan kaynakli kasmalar yaşıyordum Kullanımdan kullanıma fark ediyordur tabi ki doğal olarakŞu donma kasma meselesini babam 6-7 senedir kullandığı halde hiç yaşamadı mesela Note 9'da. Bu neye göre denk geliyor merak ediyorum. Bu arada exynos 2400 ile kasma yaşaman imkansız gibi bişey
Ben bu fiyatlarda Honor 200 pro alırdım.S24 fe güçlü bir cihaz olsada Exynos işlemciye uzun vadede güvenemiyorum.2 hafta içerisinde telefon alacağız 30.000 tl bandında en mantikli telefon hangisi? ben s24 fe diye düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?