Reklam Bannerı

30.000 tl telefon onerisi

ardacomert

Yeni Başlayan
2 hafta içerisinde telefon alacağız 30.000 tl bandında en mantikli telefon hangisi? ben s24 fe diye düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?

S24FE benim için 1. tercih işlemci, kamera, boyut ve fiyat olarak. Onun dışında sayabileceğim seçenekler S23 256 GB, S24 128GB, 13T Pro, Honor 200 Pro. Siz tam olarak telefondan hangi özellikleri bekliyorsunuz beğendiğiniz arayüz vs falan var mı biraz detay vermeniz gerek

En mantıklı cihaz diye bir şey yok.
Honor 200 Pro ile 13T Pro'da kutudan 100 ve 120W adaptör çıkııyor mesela. Onlar Apple/Samsung standartında 3000 TL'lik ürünler. Olaya böyle bakın. Ha S24 FE'nin de 7 yıl güncellemesi orası ayrı dava.

Bende aynı durumdan muzdaribim gönlüm s24FE 256'dan yana ama eskiden 2 tane kötü exynos deneyimim oluduğu içinde çok ısınamıyorum telefona.Exynos değişti diyorlar ama tecrübelerimden dolayı çekiniyorum.Honor 200 pro ile arasında kaldım.

Bende aynı durumdan muzdaribim gönlüm s24FE 256'dan yana ama eskiden 2 tane kötü exynos deneyimim oluduğu içinde çok ısınamıyorum telefona.Exynos değişti diyorlar ama tecrübelerimden dolayı çekiniyorum.Honor 200 pro ile arasında kaldım.
Eski exynos telefonların hangisiydi?

S24FE benim için 1. tercih işlemci, kamera, boyut ve fiyat olarak. Onun dışında sayabileceğim seçenekler S23 256 GB, S24 128GB, 13T Pro, Honor 200 Pro. Siz tam olarak telefondan hangi özellikleri bekliyorsunuz beğendiğiniz arayüz vs falan var mı biraz detay vermeniz gerek
5-6 yıl götürebilsin kamerasi 5 yil sonra da idare edebilcek bi duzeyde olsun

5-6 yıl götürebilsin kamerasi 5 yil sonra da idare edebilcek bi duzeyde olsun
Zaten cihazın en öne çıkan özelliklerinden biri 7 sene güncelleme alacak olması sen 5-6 yıl sonra bile androidin en yeni sürümünü kullanacaksın yani. Bulunduğu fiyatın da en güçlü işlemcisi var S24FE'de

İkiside milattan önce s7 edgele note 9 s7 edgeden memnundumda note 9da 1 yılı geçtikten sonra donma ve kasmalar yaşamaya baslamistim
Şu donma kasma meselesini babam 6-7 senedir kullandığı halde hiç yaşamadı mesela Note 9'da. Bu neye göre denk geliyor merak ediyorum. Bu arada exynos 2400 ile kasma yaşaman imkansız gibi bişey

Şu donma kasma meselesini babam 6-7 senedir kullandığı halde hiç yaşamadı mesela Note 9'da. Bu neye göre denk geliyor merak ediyorum. Bu arada exynos 2400 ile kasma yaşaman imkansız gibi bişey
Arena of valor oynuyordum o dönemlerde oyun oynadığım için ısınmadan kaynakli kasmalar yaşıyordum Kullanımdan kullanıma fark ediyordur tabi ki doğal olarak

Son düzenleme:
s24fe işlemci için soru işareti olmamalı ama 8gb ram ilerleyen yıllarda sıkıntı yaratır mı ve bukadar para verip 8gb ram tuhaf (poco telefonlar da kronik sorun gibi şeyler var x7pro güvenilir mi )

Geri