Reklam Bannerı

899 Gram Notebook

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Keymey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Keymey

Usta Yardımcı
Yönetici
Snapdragon X Plus ve Elite işlemci, 48-70wh batarya ile geliyor. Ağırlığına rağmen ciddi kapasitede bataryası var. 16 inç modeli 974 gram. X Plus 799$ X Elite 899$. 15 saat YouTube üzerinden video oynatıldığında bataryasının %30'a düştüğü belirtilmiş.
Screenshot_2025-01-08-13-12-54-929_app.rvx.android.youtube-edit.webp
Screenshot_2025-01-08-13-13-28-747_app.rvx.android.youtube-edit.webp

Screenshot_2025-01-08-13-26-53-598_com.android.chrome.webp

Pil süresini veren işlemci bu, turbo boost yok. Base model laptop işlemcisi snapdragonun, yeni çıkmış sanırım daha önce görememiştim.

Sadece 16'' dizüstü yapılmayıp 14'' yapılması da iyi olmuş, genelde 14'' dizüstü neredeyse yok sayıldığından firmalar pek kaale almıyor. Ekran tarafında da; pil ömrüne önem vermek adına ancak kaliteden de ödün vermemek adına FHD çözünürlük kullanılmış, sanki FHD 120 Hz ve QHD 60 Hz şeklinde iki seçenek de olmalı artık. Intel ''H'' serisi işlemci koyup 45-50 Wh bataryayı uygun görenlere nazaran da zaten verimliliğin iyi olmasının yanı sıra kapasitenin de bu denli yüksek olması rekabeti sağlar umarım. Macbook'ların çokça konuşulan pil ömrü meselesi de sıradanlaşmaya doğru gidiyor gibi buna bakılırsa.

Düzeltme: sadece 14 inç modeli var, 48wh olan model 899gr 70wh olan model 974gr. Başka değişiklere göre de ağırlık değişiyor olabilir.

Sadece 16'' dizüstü yapılmayıp 14'' yapılması da iyi olmuş, genelde 14'' dizüstü neredeyse yok sayıldığından firmalar pek kaale almıyor. Ekran tarafında da; pil ömrüne önem vermek adına ancak kaliteden de ödün vermemek adına FHD çözünürlük kullanılmış, sanki FHD 120 Hz ve QHD 60 Hz şeklinde iki seçenek de olmalı artık. Intel ''H'' serisi işlemci koyup 45-50 Wh bataryayı uygun görenlere nazaran da zaten verimliliğin iyi olmasının yanı sıra kapasitenin de bu denli yüksek olması rekabeti sağlar umarım. Macbook'ların çokça konuşulan pil ömrü meselesi de sıradanlaşmaya doğru gidiyor gibi buna bakılırsa.
90-120hz şart. Fiyatı uygun diye koymamışlar büyük ihtimal

X Plus modelleri 40 bine bulurken ondan da düşük işlemciyi oled ekran olmadan sadece daha hafif diye bu fiyata satamazlar maalesef.
Hafiflik için böyle birşey alırdım ben.

Geri