Reklam Bannerı

Acer Aspire Lite 1235U

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Keymey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Keymey

Usta Yardımcı
Yönetici
13.876 TL'ye satılan bir cihaz. Ürünün artı yönleri ekranı diyebiliriz sanırım, yorumlara baktığımda çoğu kişi ekranının parlak ve iyi olduğundan bahsetmiş. 58wh bataryaya sahip, yine yorumlardan okuduğumda 8 saat ekran süresi alan gördüm. DDR5 8GB ram var, bir ram slotu boş. 65w type-c adaptörle geliyor. Cihazın en büyük eksisi 1235u olabilir, bu bütçede normal sayılabilecek bir işlemci.

Arka kapak açılmadan RAM eklenebiliyor bu arada. Eski bilgisayarlar ayrı koymuşlar RAM slotunu. Alan herkes basitçe 8 GB ram eklemiş gibi duruyor yorumlarda.
1739293457700.webp
1739293817398.webp
1739293622710.webp
1739293507290.webp

Hepsiburada yakın zamanda da %5-%10 indirim uygulursa daha iyi olur şayet bu fiyatıyla da en azından hem 15k altında hem de Intel işlemcili olmasına rağmen stabil olmasından ötürü alınabilir bir tercih olur. Bataryayı da iyi koymuşlar, ki yazılan sürenin üstünü de görebilir sanki. ''H'' serisi işlemcilerin olduğu bazı dizüstülere dahi koyulmayan adaptör koyulmuş ayrıca. Acer, Lite serisini çıkartmış lakin bu sefer de iyi iş çıkartmış olarak görünüyor, lite olup da fiyatına nazaran pek lite olmayan bir ürün.

Hepsiburada yakın zamanda da %5-%10 indirim uygulursa daha iyi olur şayet bu fiyatıyla da en azından hem 15k altında hem de Intel işlemcili olmasına rağmen stabil olmasından ötürü alınabilir bir tercih olur. Bataryayı da iyi koymuşlar, ki yazılan sürenin üstünü de görebilir sanki. ''H'' serisi işlemcilerin olduğu bazı dizüstülere dahi koyulmayan adaptör koyulmuş ayrıca. Acer, Lite serisini çıkartmış lakin bu sefer de iyi iş çıkartmış olarak görünüyor, lite olup da fiyatına nazaran pek lite olmayan bir ürün.
Niye ismi lite ben de anlamadım. Aspire serisinden daha üstün işlemci hariç

Şu görselin bağlantısı var mı?

(Bilgi sayfası da varmış direkt. Görselin bağlantısı olursa da yeni görenlere katkı sağlar.)
Bu çok iyiymiş ya, acerde bu bilgiler kendi sitesinde yok çünkü nedense. Ben ürünün shipping document kısmından almıştım bu fotoğrafı, taşınım sırasında batarya boyutu vs önemli ya o yüzden koymuşlar sanırım.
1740601055146.webp

Geri