Reklam Bannerı

Acer Teknik Servis Şikayeti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Keymey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Keymey

Usta Yardımcı
Yönetici
Uzun süredir duyuyoruz ben markanın kendisiyle değil de tuttuğu elemanlarla alakalı olduğunu düşünüyorum. Bir an önce bu teknik servis değişmesi lazım.
Screenshot_2025-01-17-22-59-13-950_app.rvx.android.youtube-edit.webp
Screenshot_2025-01-17-22-58-42-797_app.rvx.android.youtube-edit.webp
Screenshot_2025-01-17-22-57-39-468_app.rvx.android.youtube-edit.webp
Screenshot_2025-01-17-22-57-08-765_app.rvx.android.youtube.webp
Screenshot_2025-01-17-23-04-07-396_app.rvx.android.youtube-edit.webp

Bellek konusundaki önemli husus da; müşteri hizmetlerinin, bellek değiştirilmesinde sıkıntı olmadığını belirtmesi ancak bu durumun yazılanlara göre garanti konusunda sorun oluşturması, başka bir marka da aynı şekilde davranıyor ve bir diğer marka da bu tür hizmete doğru evriliyor deniyor. Hem sıcaklık sorunu hem de sıcaklık ve bellek değiştirilmesi hususundaki tavrı müşteriyi uğraştıran türden.

Bellek konusundaki önemli husus da; müşteri hizmetlerinin, bellek değiştirilmesinde sıkıntı olmadığını belirtmesi ancak bu durumun yazılanlara göre garanti konusunda sorun oluşturması, başka bir marka da aynı şekilde davranıyor ve bir diğer marka da bu tür hizmete doğru evriliyor deniyor. Hem sıcaklık sorunu hem de sıcaklık ve bellek değiştirilmesi hususundaki tavrı müşteriyi uğraştıran türden.
Başka bir marka dediğin Asus sanırım

Marka adı vermemek adına yazmadım ancak Dell söz konusu, aynı şekilde bellek değiştirme konusunda garanti durumu tehlikeye düşüyormuş. HP'nin de; politikasını bu şekile çevireceği yazılıyordu.
Benim için laptop garantisi bir manaya gelmiyor o yüzden yurtdışından gelmiş ithalatçı garantili laptop aldım. 1 sene geçti alalı üstünden bişey olmadı garantilik. Zaten bu politikalara göre ben ilk aydan bozmuştum laptopun garantisini SSD takarak

Geri