Reklam Bannerı

Acer TravelMate P6 NX.B0AEY.001

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Technicer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Technicer

Usta Yardımcı
İşlemci​
Ekran​
Bellek Slotu​
SSD Slotu​
Adaptör​
Batarya​
Ağırlık​
i7-1355U​
FHD - IPS
%100 sRGB - 400 Nit​
0x SOLDERED
Dahili 1x16
4800 MHz​
1x M2 SSD
Dahili 512 GB​
65 W​
65 Wh​
1.10 Kg​

(Cihaz, NX.B0AEY.001 koduna sahip olan model, yani i7-1355U'ya sahip. Bağlantıda ''i7-1335U'' şeklinde bir model yer alıyor (daha doğrusu yer alıyor gibi duruyor) ancak hem bu model bu işlemciye sahip değil hem de böyle bir işlemci modeli bulunmuyor, i5-1335U bulunuyor. Göze çarpan ufak bir detay.)

İşlemcisi fiyatına göre ideal güçte ve gayet iyi pil performansında, daha güçlü olanlar da var ancak diğer kısımlarda daha gerideler. Ekranı bahsedildiği gibi, renk kalitesi ve parlaklık bakımından nadir seçeneklerden, bu yanıyla sıyrılıyor özellikle. Kötü yanı bellek slotunun olmaması ancak sorun değil, 16 GB uzun yıllar yetecektir. SSD slotu var ancak 1 tane, daha düşük fiyatlı modelinde 2 adet varken bunda garip olmuş, yine de bellek gibi değil en azından. Adaptör ve batarya değeri eşit kulvarda, hem U serisine yetecek adaptöre hem de U serisiyle çok daha uyumlu bataryaya sahip. Bazı dizüstülerin yarısı kadar ağırlığa sahip, günlük kullanım esnasındaki taşıma rahatlığı kendini hissettirecektir.

1741038736509.webp

1741038636785.webp

Son düzenleme:
65wh olması çok iyi. Ağırlığını da çok beğendim. Ekran yine çok iyi. En kötü olan kısmı benim için tasarım.

65wh olması çok iyi. Ağırlığını da çok beğendim. Ekran yine çok iyi. En kötü olan kısmı benim için tasarım.
Bunun DDR4'lü versiyonu 24k fiyata satılıyor, onu aratınca da bu model çıktı. Nitro V 15'teki gibi düz çizgiler var bunda da, o hoş değil biraz. En azından her yeri olacak şekilde rengini siyah yapmışlar. Ekranı biraz daha küçük, numpad kısmına da yansımış bu durum. En azından fiziksel eksiği olmayan bir model.

Geri