Reklam Bannerı

Asus Vivobook S15 Oled Snapdragon X Plus 35.190 TL

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Keymey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

snapdragon işlemcili laptop, pil isteyene daha iyi pilli windows laptop yoktur. X Eliteden daha güçsüz ve pili daha iyi. OLED 120hz ekran, 1.42 kg, 15.6 inç, 16 GB ram,
Windows ARM versiyonunu kullanıyor uygulama desteği konusunda sıkıntı yaşamayacağınızdan eminseniz fan ve pil konusunda en rahat f/p laptoplardan biri düşünmeden alın geçin derim.

fiyatı baya düşmüş. 50-55k fiyatlara olacak iş değildi. Bu durum tüccarımızın ne kadar orhun abideleri evladı söğüşçünün bayrak sallayanı olduğunu ortaya koyuyor(üslup için özür dilerim, sinirlendim). Ama yetmez. 35'in altına düşmesi lazım.

Edit: x elite ile karıştırmıyorum. Bi ara x elite 60 bu 55 bin liraydı. En son hatırladığım 52 falandı x plus model

fiyatı baya düşmüş. 50-55k fiyatlara olacak iş değildi. Bu durum tüccarımızın ne kadar orhun abideleri evladı söğüşçünün bayrak sallayanı olduğunu ortaya koyuyor(üslup için özür dilerim, sinirlendim). Ama yetmez. 35'in altına düşmesi lazım.

Edit: x elite ile karıştırmıyorum. Bi ara x elite 60 bu 55 bin liraydı. En son hatırladığım 52 falandı x plus model
35'in altına düşmez hocam benden söylemesi, oled ekranlı 35 binden düşük sayılı laptop var. Ki onlar da x86 işlemcili.

örnek vermek gerekirse alınabilecek bir model

ben bunun yerine zen 4 olduğu için yogayı tercih ederdim ama

35'in altına düşmez hocam benden söylemesi, oled ekranlı 35 binden düşük sayılı laptop var. Ki onlar da x86 işlemcili.

örnek vermek gerekirse alınabilecek bir model

ben bunun yerine zen 4 olduğu için yogayı tercih ederdim ama
yoga slim 6 güzel laptop gerçekten. ben 35 bini sinirimden söyledim. ''istenince ucuza satılıyor demekki'' nin bir örneği

Bu tarz bir bilgisayar isteyene fiyatı gayet uygun. 40 bin lira altına alınabilirliği yüksek

1737844916670.webp

Fiyatı düşüyor sürekli. 20 saatten daha fazla ekran süresi ve OLED ekran. Fiyatındaki tüm ofis laptoplarından daha iyi denebilir.

1739823041103.webp

Geri