Reklam Bannerı

Batarya kapışması: S21 Fe vs İphone 13

Hem İphone 13'ün işlemcisinin verimliliği hem de S21 Fe'deki işlemcinin (Snapdragon 888) verimsizliği dolayısıyla İphone 13. Eğer Exynos 2100 ise işlemci nispeten daha verimli olsa dahi yine de İphone 13'ün işlemcisine yetişemez.

Asıl farklılıklar fiyat ve segmentinde. Pilin 2-3 katı daha fark ediyor bu ikili arasında. iPhone 13 de çok fark etmez pil konusunda. Biraz farklı bir karşılaştırma olmuş.
iphonelar genelde kötü batarya ile bilinirler, s21 fe bu iphonedan daha da kötü mü onu merak ettiğimden açmıştım konuyu.
test videolarına baktım, ne kadar doğru bilinmez ama videoya göre;
iphone 13 1 saat daha fazla gidiyor
iphone 11se s21feden de kötüydü.

iphonelar genelde kötü batarya ile bilinirler, s21 fe bu iphonedan daha da kötü mü onu merak ettiğimden açmıştım konuyu.
test videolarına baktım, ne kadar doğru bilinmez ama videoya göre;
iphone 13 1 saat daha fazla gidiyor
iphone 11se s21feden de kötüydü.
iPhone 11 veya SE serisi söz konusu olursa daha kötü olması normal şayet 12'de bile az da olsa fark vardır muhtemelen. Yalnız bir diğer konu da konuşulan cihazlar gerçekten de. Konu özelinde değil, genel anlamda. Birisi zamanının premium cihazı biriyse Samsung'un Lite S serisi ve işlemci bakımından da geride. iPhone, Pro serisinde dahi batarya anlamında konuşuluyor zaten görüldüğü üzere.

Geri