Reklam Bannerı

Bozuk çıkan 0 telefonlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tianlong
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tianlong

Yeni Başlayan
Merhaba yeni bir telefon alacağım. Samsung olmasını istiyorum bu sefer. s23- s24- s24 fe arasında kaldım. Fakat şöyle bir durum var daha öncesinden xiaomi marka bir telefon satın aldığımızda telefon paketinden ilk çıkarıldığında genel ve şiddetli bir kasma ile başlamıştı. neredeyse hiç kullanılmadı. S24 ve s23 için şikayetvar a bakınca insan tedirgin olmadan duramıyor. 0 telefonlar çeşitli hatalarla dünyaya gözünü açıyor, ürkütücü. Bütün telefonlarda sanıyorum böyle arada fireler çıkıyor. iPhoneda bu sıkıntı var mı sizce? Ve şikayetvar hevesimi kırdı biraz çok ciddiye almalı mıyım orayı?

Yani bütçem 30k falan ama sizce s24 için zorlamalı mıyım ve e- ticaret ile çeşitli resmi güvenilir kaynak olmayan mağazalardan alışveriş yapmalı mıyım sizce?

Şikayet var'a bakarsan dünya üzerindeki herhangi bir şeyi satın alamazsın. S24FE alabilirsin bütçeni zorlamak istemezsen. S24 kadar iyi zaten. Her üründe hatalar çıkabilir hata çıkarsa iade etme hakkın var, bu konuda endişelenmene gerek yok. Güvemilir olmayan mağazalardan da alışveriş yapmana gerek yok, bitti bitiyor satıcısı 27 bine satıyor vatan 28 bine satıyor aradaki fark çok değil, S24FE özelinde.

Şikayet var adı üstünde şikayet var. Şikayet dışında bir şey bulamazsın. Memnun insan durup dururken ben memnunum diye kolay kolay yazmaz. Alınacak cihazı bizzat kullanıcılara sorarak uzun vade deneyimleri elde etmek en mantıklısı.

Şikayet var adı üstünde şikayet var. Şikayet dışında bir şey bulamazsın. Memnun insan durup dururken ben memnunum diye kolay kolay yazmaz. Alınacak cihazı bizzat kullanıcılara sorarak uzun vade deneyimleri elde etmek en mantıklısı.
Hocam s23 ile s24 arasında sence 5-6k bandında fark var mı? Zorlamaya değer mi o fiyata? İnsan ne kadar bakarsa o kadar kararsız kalıyor vallahi. s23ü 4-5 yıl kullanabilir miyim sizce? Yoksa salla boşver s24 fe al mı dersiniz?

Hocam s23 ile s24 arasında sence 5-6k bandında fark var mı? Zorlamaya değer mi o fiyata? İnsan ne kadar bakarsa o kadar kararsız kalıyor vallahi. s23ü 4-5 yıl kullanabilir miyim sizce? Yoksa salla boşver s24 fe al mı dersiniz?
S24 alınmaz s24+ alınır o fiyata çıkacaksan, ancak o zaman fark edebilir büyük ekran vs. Vermek istemiyorsan bi 10 bin daha S24FE

Merhaba yeni bir telefon alacağım. Samsung olmasını istiyorum bu sefer. s23- s24- s24 fe arasında kaldım. Fakat şöyle bir durum var daha öncesinden xiaomi marka bir telefon satın aldığımızda telefon paketinden ilk çıkarıldığında genel ve şiddetli bir kasma ile başlamıştı. neredeyse hiç kullanılmadı. S24 ve s23 için şikayetvar a bakınca insan tedirgin olmadan duramıyor. 0 telefonlar çeşitli hatalarla dünyaya gözünü açıyor, ürkütücü. Bütün telefonlarda sanıyorum böyle arada fireler çıkıyor. iPhoneda bu sıkıntı var mı sizce? Ve şikayetvar hevesimi kırdı biraz çok ciddiye almalı mıyım orayı?

Yani bütçem 30k falan ama sizce s24 için zorlamalı mıyım ve e- ticaret ile çeşitli resmi güvenilir kaynak olmayan mağazalardan alışveriş yapmalı mıyım sizce?
İnternetten alacaksan mutlaka kutu açılış veya sonrası için video çek. Bozuk çıkması veya başka durumlarda eğer satıcı ile anlaşamazsan tüketici hakem heyetinde iade veya değişim için bir kanıt olur.
Ben lab malzemeler kırık olmasın diye video çekiyorum sen düşün.

İmkansız değil imkansıza yakın 1’ine denk gelir. Ama yine de uyarmak istedim
Hocam bu telefonların paketlemesi lojistiği ve resmi satışı sırasında böyle bir durum oluşamaz. Ne olduğu belirsiz satıcılardan çıkar ancak. Bir insanın telefonu satmak için aldıktan sonra kendisi açıp içerisine eski telefonu koyması ile ancak yaşanabilir. Bu olay da anca saçma sapan satıcılarda veya telefoncularda olur.

Bütçeyi biraz daha arttırıp S24 plus almaya çalış.8gb ram bugün için sorun olmasada uzun vadede ram tüketiminin artacağı düşünüldüğünde sıkıntı olabilir.

Geri