Kanal istatistikleri ortada. Bu Haftaki Haberlerin hazırlanışı diğerlerinden daha zor. Bir seri olarak güzel gidiyor ancak izlenmeler istediğim seviyede değil maalesef. Bu konuda tavsiyeleriniz olursa beklerim.
Teknoseyir Haftalık Gündem Değerlendirmesi zaten bir klasikTavsiye veremeyecegim korkarim ama her pazartesi sabahi otobuste su haberleri dinlemek hosuma gidiyordu. Izlenmiyorsa emek verilmesinin pek bir onemi yok tabii ki.
Ama izlenen basliklara bakarsak zaten bu konularda arastirma yapanlarin en cok aratacagi basliklar. Bu sebepten haber serisi o basliklarin yaninda daha sonuk kaliyor olabilir. Kiyaslama yapmak icin baska haftalik haber paylasan kanallar var mi?
Evet kesinlikle bu durum geçerli, video çok kolay duruyor.Teknoloji haberleri çok tutmuyor eskiden sdn nin sihirli elma kanalında apple gündemi vardı tutmadı son zamanlarda ona benzer bir şeyler yaptılar ama herhalde o da tutmadı. Haber okumak isteyen sitelere bakıyor ve haberler anlık olduğu için 1-2 hafta önceki haberlere kimse bakmıyor. Videolar sonradan bir daha izlenilmiyor.
Hocam birkaç aydır sıkı takip ediyorum seni özellikle haftalık haberler videolarını dakikasında izliyorum genelde her izlediğimde kendi kendime böyle iyi videolar nasıl izlenmiyor diyorum. Naçizane tavsiyem çok diyen var ama shorts videolarına önem vermelisin gerekirse normal videolar daha az ama öz olsun, canlı yayınlardan haftalık haberlerden ilgi çekici kesitler alınıp düzenli şekilde shorts atılsa -illa ki uçan kaçan editli shortslar olmasına da gerek yok- izlenme konusunda çok etkisini göreceğini düşünüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 103
Kanal istatistikleri ortada. Bu Haftaki Haberlerin hazırlanışı diğerlerinden daha zor. Bir seri olarak güzel gidiyor ancak izlenmeler istediğim seviyede değil maalesef. Bu konuda tavsiyeleriniz olursa beklerim.
Shorts denedim. Bir tanesi de güzel tuttu ama gerisi de tam bir çöküştü. Açık konuşayım yaptığım işten tatmin olamıyorum. Bu Haftaki Haberlere ayıracağım zamanı daha tatmin olacağım videolara ayırmak istiyorum çünkü diğer vakitlerde zaten başka işlerim var.Hocam birkaç aydır sıkı takip ediyorum seni özellikle haftalık haberler videolarını dakikasında izliyorum genelde her izlediğimde kendi kendime böyle iyi videolar nasıl izlenmiyor diyorum. Naçizane tavsiyem çok diyen var ama shorts videolarına önem vermelisin gerekirse normal videolar daha az ama öz olsun, canlı yayınlardan haftalık haberlerden ilgi çekici kesitler alınıp düzenli şekilde shorts atılsa -illa ki uçan kaçan editli shortslar olmasına da gerek yok- izlenme konusunda çok etkisini göreceğini düşünüyorum.
Tatmin olma konusunda haklısın tabiki kendi tatmin olmadığın işi yapmak zül olur; videolar gerekirse az ama öz olsun derken mesela Bu Haftaki Haberler videolarını daha kısa olması konuşuluyordu sanki geçenlerde anket açmıştın onu denemelisin bence. Zaman problemide belki videoları editleme işini daha amatör bi arkadaşa verseniz öyle kazanım yapılabilir mi?Shorts denedim. Bir tanesi de güzel tuttu ama gerisi de tam bir çöküştü. Açık konuşayım yaptığım işten tatmin olamıyorum. Bu Haftaki Haberlere ayıracağım zamanı daha tatmin olacağım videolara ayırmak istiyorum çünkü diğer vakitlerde zaten başka işlerim var.
Benim ana sorunum zaman problemi. Bu videolar 10 binde kalınca Samsung videosu gibi 30 bin izlenen videolara hiç zaman kalmıyor.
Edit işini birine devretmek de masraflı. Ben haberleri kısaltmak konusunda çok sorun yaşıyorum çünkü hepsi önemli gibi geliyor ama sanırım daha sert elemem gerekecek.Tatmin olma konusunda haklısın tabiki kendi tatmin olmadığın işi yapmak zül olur; videolar gerekirse az ama öz olsun derken mesela Bu Haftaki Haberler videolarını daha kısa olması konuşuluyordu sanki geçenlerde anket açmıştın onu denemelisin bence. Zaman problemide belki videoları editleme işini daha amatör bi arkadaşa verseniz öyle kazanım yapılabilir mi?
Haberleri hafta içinde daha eleyici şekilde toplayıp, kısa video yapıp editi daha tatmin olacağım daha seveceğim şekilde yapmak istiyorum.abi devamı gelsin bu serinin seni yormayacak şekilde
Hocam Haber konulardan ziyade ilgi çekici teklonoji videoları çekebilirsiniz ve hata tartışmaya açık olmalı ki insanlar yorum yazsınEkli dosyayı görüntüle 103