Reklam Bannerı

Cinebench R23 Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Keymey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Keymey

Usta Yardımcı
Yönetici
12650H Asus Vivobook Pro 15X
Multicore 15616
Singlecore 1710
Ortalama 110w tüketim

Başka PC sahiplerinin de cinebench r23 sonuçlarını merak ediyorum müsait olan varsa paylaşabilir çünkü internetteki sitelerde yazandan daha farklı sonuçlarla karşılaşabiliyoruz buraya atılan testlerde. 12650H işlemcisinin internetteki verilerde bu kadar yüksek bir skoru yok hatta ortalaması daha düşük. Nanoreviewe yüklenen sonuçlarda neredeyse 15 bini geçen yok hatta çok düşük sonuçlar da var. Bu tarz bilgilendirici bir konu oluşsun sadece işlemciye değil bilgisayara bağlı sonuçları da alalım ki insanlar bilgilensin.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-11-26 231052.webp
    Ekran görüntüsü 2024-11-26 231052.webp
    11 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Bir tık düşük gözüktü. Senin gigabyte ise net oğlu net yiyordur. Monster clevo kasalardan.
Gigabeyte Aorus 15P XD benim laptop.

Bu kasa Clevo kasalardan mı diyorsun? Benim bildiğim öyle değil. Gigabyte'ın kendi kasası olması lazım.
3 seneye varmıştır, termal macun değişmedi.

Gigabeyte Aorus 15P XD benim laptop.

Bu kasa Clevo kasalardan mı diyorsun? Benim bildiğim öyle değil. Gigabyte'ın kendi kasası olması lazım.
3 seneye varmıştır, termal macun değişmedi.
Hafif benziyor gibide başka kasada olabilir. Clevolara benzeyen başka kasa üreticisi daha vardı. Bu konuyu en son 1.5 sene önce araştırmıştım. Ama gigabyteın herhalde 12. nesil intel kasalarının çoğu clevoydu.

Net emin olamadım bi ara ptm uygulaması yapılabilir bence. Hemde farklı bir video içeriğide çıkar.

Hafif benziyor gibide başka kasada olabilir. Clevolara benzeyen başka kasa üreticisi daha vardı. Bu konuyu en son 1.5 sene önce araştırmıştım. Ama gigabyteın herhalde 12. nesil intel kasalarının çoğu clevoydu.
Gigabyte'ın bir kasası da var XE4 diye geçiyor onlar Clevo kasa diye biliyorum.

Net emin olamadım bi ara ptm uygulaması yapılabilir bence. Hemde farklı bir video içeriğide çıkar.
Kesinlikle videosu gelmesi lazım ben de yapmayı düşünüyorum, bir de burası forum olduğu için bu kadar alt alta yazmayalım gerekirse aynı gönderiyi düzenleyelim

Kesinlikle videosu gelmesi lazım ben de yapmayı düşünüyorum, bir de burası forum olduğu için bu kadar alt alta yazmayalım gerekirse aynı gönderiyi düzenleyelim
Normalde alt alta yazmamda diğer forumlarda birleşiyordu mesajlar burada birleşmiyor sanırım ayar lazım.

Geri