Son dönemlerde çinli markalar kendini apple veya samsungla aynı kefeye koyup uçurum fiyatlardan cihaz satmaya başladılar ve bu bana çok ilginç geliyor siz herzaman piyasada ucuz fiyat performans odaklı telefonlarınızla var oldunuz ve marka algınız, arayüzünüz, sosyal medya kaliteniz, tasarımlarınız yerlerde ve teknoloji editörlerine resmen para yağdırıyorlar övsünler diye ama günün sonunda onlar da iphone kullanıyor bi apple kullanıcısı olarak cidden aramızda vivonun, opponun, honorun, xiaominin cihazlarına 50bin üstünde para veren varmı merak ediyorum ve fanboyluk yapmadan düşüncelerinizi bekliyorum. Aynı şeyi çevreme anlattığımda benim apple kölesi olduğumu söyleyenler oldu ancak ben samsunguda çok başarılı bulan ve seven biriyim ancak bilemiyorum gidip bi applea samsunga 100k verilebilir gibi gelirken bi oppoya vivoya xiaomiye yada honora o parayı versem daha kutuyu açmadan pişman olurum bunda tabi çinlilerin istikrarsız fiyat politikasıda etkili malum daha 1 ay geçmeden yüzde 40 fiyatı inen modeller var bide son olarak herhangi bir android kullanıcısıyla konuşurken karşımda sayısal verilere bakıp kendini tatmin eden bir donanım mast...cısı var gibi hissettiriyorlar adama diyorum insanlar hala çatır çatır iphone 11 kullanıyor diye bana 500hz diyor 7000mp diyo 300wat diyor 90gb ram diyor 10milyon antutu falan filan (!) diyor babacım siz sayısal veriyle kafayı üşütmüşsünüz ayrıca kamera ne kadar iddalı olursa olsun arkasında kendi markasının logosu haricinde yazı olan telefonlar çok leş görgüsüz duruyor be kardeşim vallahi harmankardon zeiss bose 200mp vb. yazılarından bahsediyorum biraz uzun yazdım bu konuda içimi dökmek istedim.
Son düzenleme: