Bilgisayarı balance moda alıp denedim. Çözünürlük 2880x1620 ayarlar orta fsr kapalı. Haritadan haritaya ve oyun modundan oyun moduna değişiyor fps, 20 kişilik eğlence modunda vertigo haritasında oynadım. toplam tdp 110w çekti fanlar 40 desibeli geçmeyecek şekilde çalıştı (fabrika verisi). Ortalama 100 fps aldı sıcaklıklar da full fan modu ile benzerdi. Maksimum performans modunda 45w civarı cpu 100w civarı gpu çekiyor oyundan oyuna değişme+ kle beraber toplam TDP 145w genelde. Ama fan sesi 55 desibelden yüksek oluyor, başka odalardan falan duyulabiliyor. Aynı haritada aynı ayarlarla ve maksimum fan modunda oynadığımda 130+ fps alabiliyorum.
Bu arada değinmeden geçemeyeceğim CS2'nin harcadığı VRAM miktarı çok manasız bazı haritalarda 5.5 GB den fazla vram kullanımı görüyorum. Çözünürlük etkilese bile bundan daha iyi grafikli oyunlarda bu kadar VRAM kullanılmıyor.
Bu arada değinmeden geçemeyeceğim CS2'nin harcadığı VRAM miktarı çok manasız bazı haritalarda 5.5 GB den fazla vram kullanımı görüyorum. Çözünürlük etkilese bile bundan daha iyi grafikli oyunlarda bu kadar VRAM kullanılmıyor.