Reklam Bannerı

Dahili GPU Sürücü Güncellemesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Keymey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Keymey

Usta Yardımcı
Yönetici
1734172309496.webp

1 senedir bilgisayarı kullanıyorum yeni fark ettim apu'nun sürücüsünün güncellenme tarihi 2022 yazıyor, bunun sürücüsünü güncellemeli miyim sizce, bir sıkıntı yaratıyor mudur

Daha güncel olması, uygulamalarla daha optimize çalışması adına veya yazılımsal olarak işlemciye bir artı olması babında mantıklı olabilir. APU kullanılıyorsa, güncellenecek sürüm sorunlu değilse güncellenebilir, fazla artısı olacağından değil de maksat güncel olacağından. Güncel olması her zaman iyi denir. Dizüstünün kullanımında fazla eksiklik yoksa kalabilir de.

Daha güncel olması, uygulamalarla daha optimize çalışması adına veya yazılımsal olarak işlemciye bir artı olması babında mantıklı olabilir. APU kullanılıyorsa, güncellenecek sürüm sorunlu değilse güncellenebilir, fazla artısı olacağından değil de maksat güncel olacağından. Güncel olması her zaman iyi denir. Dizüstünün kullanımında fazla eksiklik yoksa kalabilir de.
Benim dikkatimi çeken nokta normalde myasus yazılımı ile bunların güncellemesi lazımdı fakat güncelleme gelmemiş ilk aldığımdan beri. Acaba yazılım eksik mi çalışıyor

Benim dikkatimi çeken nokta normalde myasus yazılımı ile bunların güncellemesi lazımdı fakat güncelleme gelmemiş ilk aldığımdan beri. Acaba yazılım eksik mi çalışıyor
Güncelleme uygulamaya henüz tanımlanmamış olabilir. Yazılımlar sürücü güncellemesi yapabiliyor ancak belli başlı sürücülere de tanımlama yapamayabiliyorlar kimi zaman.

Geri