Reklam Bannerı

En beğendiğiniz telefon markası nedir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rrssll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eski Samsung, güncel samsung inovasyonu azalttı o yüzden artık o kadar beğenmiyorum. Vivo şu anki favorim

Xiaomi/Redmi , Samsung ve Realme kullanmış biri olarak çok net Samsung derim. Sebebi Xiaomi/redmi de çıkan saçma sapan reklam muhabbeti ve güncellemelerle gelen pil sorunları vs.
BBK grubunun diğer modellerini kullanmadım ancak Realme gerçekten rezalet bir marka. Gt2 pro kullanıcısıyım ve arayüz konusunda en ufak bir düzeltme ve değişiklik olmadı diyebilirim kullandığımdan beri. Isınma sorunu işlemciden kaynaklı eve biliyorum ama Realme den kaynaklı ekstra ısınma olduğunu düşünüyorum ki haklı olduğumu geçen öğrendim yeni çıkan snapdragon 8 elite işlemcisi kullanan realme Gt 7 pro nun aşırı ısınmasının sebebinin Realme den kaynaklı olduğu çıktı. Ayrıca aynı işlemciyi kullanan realme , poco'ya göre daha çok stabilite sorunu yaşıyor ve daha çok ısınıyor. Yani kanaatim BBK grubu özellikleri vs. çok iyidir ancak ben bir daha asla bulaşmam. Samsung u tercih etmemin sebebi bu saydığım sorunların olmaması + kamera tarafında daha avantajlı olduğunu düşünüyorum özellikle lens geçişleri kısmında.

Geri