Reklam Bannerı

Fiyat-Performans Canavarı: Bilindik Markalar Dışında En İyi Telefonlar Hangisi!

Kalenderadam

Keşifçi
Merhaba arkadaşlar,

Günümüzde amiral gemisi telefonlar bir servet değerinde. Ancak, bilindik büyük markaların dışında hem fiyatı uygun hem de donanımıyla fark yaratan alternatifler de mevcut. Özellikle Çin menşeli firmalar ve yeni girişimler, güçlü donanımı uygun fiyatlarla sunabiliyor.

Sizce bilindik markalar haricinde hangi akıllı telefonlar fiyat-performans açısından en iyi seçenekler arasında? Kendi deneyimlerinizi, önerilerinizi ve dikkat edilmesi gereken noktaları paylaşabilirsiniz.

Bazı kriterler:
✅ Güçlü işlemci ve akıcı performans
✅ Yüksek batarya kapasitesi
✅ İyi bir kamera sistemi
✅ Uzun vadede yazılım desteği

Siz hangi markaları ve modelleri önerirsiniz? Yorumlarınızı bekliyorum! 🚀

Ülkemizdeki Telefon Markaları
Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei, Honor, Vivo, Realme, Oppo, OnePlus, Nothing, ZTE.
Tecno, İnfinix, General Mobile, Omix ve Casper

Vivo X, Honor Magic ve Oppo Find X (YD) serisi cihazlar tercih edilebilir.
BBK grubu ve Honor tarafında iyi cihazlar var.
Pahalı bir ürün alırken çok satan bir model olmasına dikkat ediyorum. Apple, Samsung ve Xiaomi dışında Honor, Vivo ve Realme markası talep görüyor gibi.

Ülkemizde şu an olmayan markalar Google, Meizu, Motorola, İQOO (BBK Vivo alt markası), Asus ve Sony.

Asus ve Sony den daha iyi modeller beklerdim. Telefon pazarında çok başarılı olamadılar.

LG, HTC, BlackBerry, Nokia, Microsoft ve Lenovo markalarının bazıları hala cihaz üretse de telefon pazarındaki varlıklarını devam ettirmelerini isterdim. Özellikle LG.

Son düzenleme:
Mipo, Hiking, Omix markaları sunduklarına göre bazen iyi fiyatlara satılıyorlar ancak yazılım, güncelleme, aksesuar konularında bilinmezlik içindeler. Türk markaları uzun süreli üretim taraftarı olmuyor pek. General Mobile ve Casper halen üretimde ancak yine de piyasa altında. Reeder da yeni gelişmekte lakin hakkındaki içerikler yine ortada. Düşük bütçeye odaklı, asgari ücretin ortalama %25-%35'i olacak şekilde iş görecek cihazların olması lazım. Zamanında üretim yapıp şu an da anılmayanlar da var. Bir istikrar gerekli ülke adına.

Merhaba arkadaşlar,

Günümüzde amiral gemisi telefonlar bir servet değerinde. Ancak, bilindik büyük markaların dışında hem fiyatı uygun hem de donanımıyla fark yaratan alternatifler de mevcut. Özellikle Çin menşeli firmalar ve yeni girişimler, güçlü donanımı uygun fiyatlarla sunabiliyor.

Sizce bilindik markalar haricinde hangi akıllı telefonlar fiyat-performans açısından en iyi seçenekler arasında? Kendi deneyimlerinizi, önerilerinizi ve dikkat edilmesi gereken noktaları paylaşabilirsiniz.

Bazı kriterler:
✅ Güçlü işlemci ve akıcı performans
✅ Yüksek batarya kapasitesi
✅ İyi bir kamera sistemi
✅ Uzun vadede yazılım desteği

Siz hangi markaları ve modelleri önerirsiniz? Yorumlarınızı bekliyorum! 🚀
Bugün karşıma çıktı vivo s20 pro modeli, fiyatına kıyasla güzel özellikler veriyor gibi görünüyor.

Geri