Reklam Bannerı

gaming laptop ile alakalı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    laptop

sed

Yeni Başlayan
merhabalar ben gaming laptop alacağım ama ne alacağıma karar veremedim aklımda acer nitro 16 an16-42 ve hp omen 17-db0015nt vardı birkaç kişide bana hp omeni önermişti ama stoğu bittiği için ne alacağımı şaşırdım sizce acer nitro yu almalı mıyım? yoksa önerdiği iz başka laptoplar varmı? bütçe 65.000₺

acer nitro link:

Onun dışında daha önce de bahsetmiştim 7000 ile 8000 arasındaki tek farkın npu olduğunu o yüzden bunu almak çok daha mantıklı eğer game garaj almayacaksan 60 bin üstüne

önerdiğiniz laptop çok dikkatimi çekti ve almayı düşündüm ama en yakınımdaki Teknosa mağazasında stockda bitmiş internetten alınca freeDos geleceği için windows kurdurmam gerekicek ama tanıdık bir bilgisayarcı olmadığı için parça çalma vb durumlardan korkuyorum bu laptop un(slayer 4) windows kurulu bir şekilde satıldığı güvenilir bir site varmı?

önerdiğiniz laptop çok dikkatimi çekti ve almayı düşündüm ama en yakınımdaki Teknosa mağazasında stockda bitmiş internetten alınca freeDos geleceği için windows kurdurmam gerekicek ama tanıdık bir bilgisayarcı olmadığı için parça çalma vb durumlardan korkuyorum bu laptop un(slayer 4) windows kurulu bir şekilde satıldığı güvenilir bir site varmı?
Hocam bir usb bellek ile bilgisayardan indirirsin windowsu daha sonra etkinleştirme anahtarı alırsın sağlam lisans tarzı bir yerden 50-100 liraya, işin çözülmüş olur. Bilgisayarcıya gitmene gerek yok ayrıca gitsen bile çok kısa süren bi mesele laptopun içini açmadan yapar parça çalamaz fakat daha pahalıya yapar.

Pil ihtiyacın yoksa maksimum performans alacağın cihaz bu 65 bin liraya. MSI Sword ile aynı kasa zaten sadece daha iyi yapılmış hali

Aynı bilgisayarın 17.3 inç ve 13700H olan versiyonu. Büyük ekran istiyorsan bu da bir seçenek. İşlemcisi diğerine göre daha düşük, yine de yeterli sayılır.

birebir aynı model sadece ekran boyutu farklı

Ne aldın hocam en nihayetinde?

Geri