Genel sohbet konusu
3 günlük forum, kanalda topluluk duyurusu dışında duyurmadım. Zaman içerisinde bir şeyler olmasını umuyorum. Olmazsa kötü bir tecrübe oldu diyip geçeceğiz.Forum hiç aktif değil be abe.
Aslında telegramda sorulan sorular burada sorulsa forumda aktiflik sağlanacak biraz dahaForum hiç aktif değil be abe.
Götürdüğü telefonu yurtdışında bırakması gerekAraya sıkıştırmış olayım. Yurtdışından pasaport kayıtlı olmak üzere 1 kişi 2 adet mi telefon getirebiliyor. Yani 1 pasaporta 2 telefon...
Bu şekilde duydum geçenlerde bi ortamda. 40 bin TL verip 2 adet iPhone getirebiliriz, 20 şer bin maliyeti artıyor diyorlardı.
Birkaç siteye göre daha ucuz görünüyor. Şahsen telefonların merkezi doğu tarafları olarak geliyor, artık IMEI ücretleri malumunda yurt dışından telefon almak da mantıksız hale geldi. Bazı söylenen yöntemler de var ancak onları da burada yazmak sıkıntı olur. Doğuyla ve farklı yöntemlerle bu iş çözülebilir sanki. Git-gel masrafı ve diğer masraflarla ülke dışına çıkıp gelmek önceden iyiydi.KKTC'de telefon fiyatları sizce nasıldır oraya mı gitsek?
Herhangi ucuz bi telefona sim i takip yurtdışına çıkacak. Orada sim i yeni telefonlardan birine takacak. Diğerine gerek bile yok. O zaman gerçekten 40.000 TL harç ile 2 telefon getirilmiş oluyor.Götürdüğü telefonu yurtdışında bırakması gerek
Birkaç siteye göre daha ucuz görünüyor. Şahsen telefonların merkezi doğu tarafları olarak geliyor, artık IMEI ücretleri malumunda yurt dışından telefon almak da mantıksız hale geldi. Bazı söylenen yöntemler de var ancak onları da burada yazmak sıkıntı olur. Doğuyla ve farklı yöntemlerle bu iş çözülebilir sanki. Git-gel masrafı ve diğer masraflarla ülke dışına çıkıp gelmek önceden iyiydi.
Ne zaman göreceğiz şu fiyatların ucuzladığını, hiç düşünmeden ve rahat rahat istediğimiz her şeye erişmek ne zaman olacak.Herhangi ucuz bi telefona sim i takip yurtdışına çıkacak. Orada sim i yeni telefonlardan birine takacak. Diğerine gerek bile yok. O zaman gerçekten 40.000 TL harç ile 2 telefon getirilmiş oluyor.
Akıl başa, taş aşa, kan yaşa gelince. Her şeye erişim konusunda da doğu taraflarında cevap var aslında ancak gözü 4 açıp 40 görmek gerek. Seçilmesi gerekenden ziyade doğru kararlar verilince göreceğiz umarım.Ne zaman göreceğiz şu fiyatların ucuzladığını, hiç düşünmeden ve rahat rahat istediğimiz her şeye erişmek ne zaman olacak.![]()
Sen kendin çok zengin olunca olacak başka seçenek yokNe zaman göreceğiz şu fiyatların ucuzladığını, hiç düşünmeden ve rahat rahat istediğimiz her şeye erişmek ne zaman olacak.![]()
Yd s25 ultra yerine tr s23 ultra alırdım herhalde ben, garanticiyim. Diğer türlü de güvenli ben sıkıntı çıkanı pek görmedim. Samsung garantisi iyi ondan mahrum kalıyorsunuz bir tekGenel fikrinizi sormuş olayim ben de. Ana telefon olarak s25u yd alınır mı? Server muhabbetleri illaki gelir diye düşünüyorum ancak insanın içinde ya bişey olursa korkusu oluyo maalesef
Son seri olması gerekmiyorsa pek de gerekli değil aslında. Özellikle yeni çıkan bir model olduğundan zaman içinde daha oturaklı olmasını beklemek daha iyi olacaktır üstelik sonra sorun çıktığında (S25 serisi için) yurt dışı cihazı olduğundan nasıl çözülebileceği de akılda soru. Kayıtla beraber ne kadar olacağı da meçhulken etraflıca, iyice düşünmek gerek bu durumu, bir de; maddiyata değecek uğraşı olması da önemli tabii şahsen.Genel fikrinizi sormuş olayim ben de. Ana telefon olarak s25u yd alınır mı? Server muhabbetleri illaki gelir diye düşünüyorum ancak insanın içinde ya bişey olursa korkusu oluyo maalesef