Reklam Bannerı

Google Pixel 9 Serisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceryanci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ceryanci

Yeni Başlayan
Merhaba,

Geçtiğimiz ay pixel telefonların yeni yılda Türkiye'de satışa çıkacağı haberi gelmişti. Gelirse almayı düşünebilirim. Telefonu daha önceden yurtdışı kullanıp tecrübe eden var mıdır? Deneyimlerini aktarabilir mi?
Veya detaylı incelemelerini ve kullanıcı yorumları üzerinden fikirlerini belirtmek isteyen olursa çok memnun olurum. Pixel 9 pro düşünüyorum.

Bir diğer nokta ise bu telefonların yazılımsa kayıt ile satışına başlandığını gördüm. Yani kaçak yurtdışı ürün olarak. Bu konu içinde yorumu olan varsa sevinirim.

Teşekkürler.

Merhaba,

Geçtiğimiz ay pixel telefonların yeni yılda Türkiye'de satışa çıkacağı haberi gelmişti. Gelirse almayı düşünebilirim. Telefonu daha önceden yurtdışı kullanıp tecrübe eden var mıdır? Deneyimlerini aktarabilir mi?
Veya detaylı incelemelerini ve kullanıcı yorumları üzerinden fikirlerini belirtmek isteyen olursa çok memnun olurum. Pixel 9 pro düşünüyorum.

Bir diğer nokta ise bu telefonların yazılımsa kayıt ile satışına başlandığını gördüm. Yani kaçak yurtdışı ürün olarak. Bu konu içinde yorumu olan varsa sevinirim.

Teşekkürler.
Pixel iyidir hoştur AMA
1.İşlemci Exynos 2400'ten kötü
2. Optimizasyon olarak hala iyi değiller(daha da kötüler) Kameralardaki geçişinden anlarsınız
3. Fiyat olarak avantaj sunmayacak bize

Fiyatının nasıl geleceğine göre alınıp alınmayacağı belli olacak. Google cihazların kaydı yoktu benim bildiğim ama varsa da ne kadar olduğuna bakılması lazım.

Rakiplerine oranla en büyük ve tek eksiği işlemci (şarj meselesini bir kenara koyarsak) eğer çok umursamassanız güzel cihaz özellikle kamera konusunda.
Fiyatı fazla uçuk olmassa alınır.

Geri