Reklam Bannerı

Gt 2 Pro Batarya 2 saat Gitmiyor

uomerlutfi

Yeni Başlayan
Arkadaşlar son guncellemeden mi oldu bilmiyorum ama batarya kullanimim suan rezalet. Ekran sürem full sarjda iken full parlaklık ve mobil veri açık olarak max 1saat 55 dk gibi birsey göre bildim . Aşırı derecede sıkıntı yaşıyorum cihazi farbirak ayarlarina sifirlasam guncellemeler silinirmi acaba?

Fabrika ayarlarına döndürmek güncelleme silmez hocam. Eğer eski sürümün romu yüklenebiliyorsa onu yüklemek lazım

Arkadaşlar son guncellemeden mi oldu bilmiyorum ama batarya kullanimim suan rezalet. Ekran sürem full sarjda iken full parlaklık ve mobil veri açık olarak max 1saat 55 dk gibi birsey göre bildim . Aşırı derecede sıkıntı yaşıyorum cihazi farbirak ayarlarina sifirlasam guncellemeler silinirmi acaba?
Batarya benchmark testlerinden yapıp diğer GT2 Pro'lar ile kıyaslayabilirsin sana özel mi yoksa normal mi diye.

Dostum vaktin varsa telefonu şarja tak 16 saat hiç elleme batarya kendini kalibre etsin belki bı çözüm olur

Geri