Next Sürümü hala betada acaba 2025 te mi sunulur?Globale Android Çin'e harmonyOS ile çıkmazlar diye düşünüyorum. Android'i bırakmak zorunda olduğu için globale gelir harmonyOS
Bence olması gerekenEninde sonunda gelecek. Bana göre "Huawei'nin yeni işletim sistemi", "Google'sız Huawei" söyleminden çok daha kolay pazarlanabilir.
Bu işletim sistemi globale gelecek ki uygulama geliştiriciler rağbet göstersin.
Rekabet iyidir.
Hocam zaten Google olmadan telefon satamıyor satış ortada cin dışında nerdeye Huawei yok oldu.Onlar için sonuç değişeceğini sanmıyorum.Belki bir artısı olur ama eksi olmaz.Bence gelmez gelirse kendi bacağına sıkmış olur Huawei
Google işi artık bitti. Android'i bile dogru duzgun kullanamiyorlar. Kendi isletim sistemlerine kendi servislerini entegre edip sunacaklar.Bence gelmez gelirse kendi bacağına sıkmış olur Huawei.
Bence en büyük sıkıntı Google desteği.Google işi artık bitti. Android'i bile dogru duzgun kullanamiyorlar. Kendi isletim sistemlerine kendi servislerini entegre edip sunacaklar.
Bence rakebet heyeti devreye girer.Avrupa bu konuda bir şey yapar Google -Huawei konusunda.Yükselirse de geliştirebilecegini sanmiyorum, uygulamayi yayinlamak icin Huawei'nin uygulama magazasina yuklemek zorundalar. ABD hükumeti pek sicak bakmaz o ise. Dedigim gibi kendi servislerini gelistirirler.