Honor 400 Pro vs Nothing Phone 3

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan m.esad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

m.esad

Yeni Başlayan
Yaklaşık 35-40 bin bandında bütçem var. Honor 400 pro almayı düşünüyordum ama nothing phone 3 e aklım çelindi. Tasarımı birçok kişinin aksine hoşuma gitti. Farklı hissettiren bir cihaz gibi. Özellik bakımından birbirlerine yakınlar. Çok oyun oynayan veya kamera delisi değilim 3-5 yıl beni götürecek dengeli bir cihaz olsun yeter. Şuan 40 bine 16 gblık noting de satılıyor. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleme:
Honor Magic 7 Pro şuan Vatan'a 43.000 TL bütçen çıkarsa ona da bakabilirsin.

Honor Magic 7 Pro şuan Vatan'a 43.000 TL bütçen çıkarsa ona da bakabilirsin.
Hocam teşhir yazıyor 43 bin lira olan

1775753087531.webp

Yaklaşık 35-40 bin bandında bütçem var. Honor 400 pro almayı düşünüyordum ama nothing phone 3 e aklım çelindi. Tasarımı birçok kişinin aksine hoşuma gitti. Farklı hissettiren bir cihaz gibi. Özellik bakımından birbirlerine yakınlar. Çok oyun oynayan veya kamera delisi değilim 3-5 yıl beni götürecek dengeli bir cihaz olsun yeter. Şuan 40 bine 16 gblık noting de satılıyor. Sizce hangisini almalıyım?
Nothing Phone 3, Honor 400 Prodan daha iyi bir cihaz. Özellikle güncelleme yönünden eksik Honor. Nothing Phone 3 bulunduğu bütçede alınabilir. Xiaomi 14'e de bakabilirsin aynı bütçede. 15T Pro indirime girip 40 bin civarına düşerse aralarından en iyisi o.

Nothing Phone 3 ama alternatifsiz değil. 15T Pro seçenek. Kamera aramıyorsan Poco X8 Pro Max seçenek.

Geri