Reklam Bannerı

Honor 400 Serisi Tanıtıldı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan M.Burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M.Burak

Yardımsever
Honor 400 cihazında neden 7 gen 3 ile satılıyor anlam veremiyorum(Çinde sanırsam 7 gen 4 işlemcisi var). Kamera kısmında ana kamera olarak Honor 90'nın ana kamerasına benzer iken Honor 200'de olan 3 kameralı paket 2'ye düşürdü.(Ama ultrageniş açısı aynı.)

Honor 400 Pro'da 8 gen 3 gelmiş güzel ama arka ana kamera sensörü muhtemelen Samsung'un HP3(1/1.4) sensörünü kullanıyor. Honor 200 Pro'da Ana kamera sensörü 1/1.3 inçe yakın.

Bunun dışında %85-90'ı Honor 200 Serisiyle aynı özellikte(ama bi tık iyileştirme olduğu gerçek)

Honor UK sitesinde
Honor 400: 450 Pound(ön siparişe özel hediyelerle birlikte 400 Pound) 12/512
Honor 400 Pro: 700 Pound(Ön siparişe özel hediyelerle birlikte 550 Pound) 12/512

Ülkemizin Fiyatlari için tahmin olacaksa
Honor 400: 25-30k
Honor 400 Pro: 45k'ya yakın şekilde olacağını düşünüyorum.
Umarım Honor Türkiye iyi fiyatlandırma yapar.(Magic 7 Pro'da olduğu gibi)

Not: Honor 400 Lite var ama onu sınıfa dahil etmedim.

Linkler:
Honor 400: https://www.honor.com/uk/phones/honor-400/buy/
Honor 400 Pro: https://www.honor.com/uk/phones/honor-400-pro/buy/

Karşılaştırmalar için linkler:

Honor 400 cihazında neden 7 gen 3 ile satılıyor anlam veremiyorum(Çinde sanırsam 7 gen 4 işlemcisi var). Kamera kısmında ana kamera olarak Honor 90'nın ana kamerasına benzer iken Honor 200'de olan 3 kameralı paket 2'ye düşürdü.(Ama ultrageniş açısı aynı.)

Honor 400 Pro'da 8 gen 3 gelmiş güzel ama arka ana kamera sensörü muhtemelen Samsung'un HP3(1/1.4) sensörünü kullanıyor. Honor 200 Pro'da Ana kamera sensörü 1/1.3 inçe yakın.

Bunun dışında %85-90'ı Honor 200 Serisiyle aynı özellikte(ama bi tık iyileştirme olduğu gerçek)

Honor UK sitesinde
Honor 400: 450 Pound(ön siparişe özel hediyelerle birlikte 400 Pound) 12/512
Honor 400 Pro: 700 Pound(Ön siparişe özel hediyelerle birlikte 550 Pound) 12/512

Ülkemizin Fiyatlari için tahmin olacaksa
Honor 400: 25-30k
Honor 400 Pro: 45k'ya yakın şekilde olacağını düşünüyorum.
Umarım Honor Türkiye iyi fiyatlandırma yapar.(Magic 7 Pro'da olduğu gibi)

Not: Honor 400 Lite var ama onu sınıfa dahil etmedim.

Linkler:
Honor 400: https://www.honor.com/uk/phones/honor-400/buy/
Honor 400 Pro: https://www.honor.com/uk/phones/honor-400-pro/buy/

Karşılaştırmalar için linkler:

Daha ileriye gitmeleri gerekirken tam tersi geriye gidiyorlar.Firmaları anlamak zor.Bu cihaz uygun fiyatla çıkarsa satabilir ama 8 gen 3 ü bile kırpmaları insanı çileden çıkarmaya yetiyor.

Daha ileriye gitmeleri gerekirken tam tersi geriye gidiyorlar.Firmaları anlamak zor.Bu cihaz uygun fiyatla çıkarsa satabilir ama 8 gen 3 ü bile kırpmaları insanı çileden çıkarmaya yetiyor.
8s Gen 3 ü kırptıklarını anladığım için 200 Pro almak yerine S24 Fe aldım bu yüzden

ayağı sağlam basmıyor firmanın garantiyi geçtim arıza durumunda parça teminide sorun bence nereden tutsak elde kalıyor şu an
bende poco f3 var cihaza orijinal batarya bile bulamıyorum zaten o açıdan samsung ve apple harici bütün markalar sınıfta kalıyor ya parça bulsan bile yan sanayi ben kullan gittiği yere kadar bozulursa at kırılırsa at kafsıyla bakıyorum samsung ve apple harici alırsam ya servis numarası verdiler telefonlarına bile bakmıyor adamlar taa istanbulda bide cihaz kaybolsa ulaşamıyosun servise 2 no ya da bakmıyo adamlar

bende poco f3 var cihaza orijinal batarya bile bulamıyorum zaten o açıdan samsung ve apple harici bütün markalar sınıfta kalıyor ya parça bulsan bile yan sanayi ben kullan gittiği yere kadar bozulursa at kırılırsa at kafsıyla bakıyorum samsung ve apple harici alırsam ya servis numarası verdiler telefonlarına bile bakmıyor adamlar taa istanbulda bide cihaz kaybolsa ulaşamıyosun servise 2 no ya da bakmıyo adamlar
Problem burada başlıyor maalesef, ben de honor almak istiyorum ama bu durumda samsung almak zoruma düşüyor.(Güvenli gemi olduğundan)

şu yazını başka yerde yazsan fanlar köpek gibi ısırır ama burası objektif yer ve katılıyorum bende yaşadım

şu yazını başka yerde yazsan fanlar köpek gibi ısırır ama burası objektif yer ve katılıyorum bende yaşadım
Eyw bize giren çıkan yok sonuçta tabiki objektif olacaz iyiye iyi kötüye kötü demek lazım cihaz güzel Allah var ama tr de servisi unutun yani rom falan kurunca fıstık gibi çalışıyor ama parça servis ağı rezil

Ayrıca servisi falan da geçtim aga gelen Xiaomilerde kılıf bile bulmak zor dandik dandik modeller var çinde 10 cent e üretilmiş benim şansım f3 e spigen kılıf getirmişti 2 tane aldım yoksa kutudan çıkan çok ince ilk aldığımda yere düştü kasa ezildi

Ayrıca servisi falan da geçtim aga gelen Xiaomilerde kılıf bile bulmak zor dandik dandik modeller var çinde 10 cent e üretilmiş benim şansım f3 e spigen kılıf getirmişti 2 tane aldım yoksa kutudan çıkan çok ince ilk aldığımda yere düştü kasa ezildi
uzun lafın kısası xiaomi alacaksan mi alacan ardına bakmıcan hem aksesuar hem yazılım hem donanım daha iyi diğer serilerine göre

Geri