Reklam Bannerı

Honor Magic 7 Lite

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Keymey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Keymey

Usta Yardımcı
Yönetici
Amiral gemisi ismine yakışmayan bir telefon olmuş ben en azından işlemcisini iyi koyarlar diye düşünmüştüm.

Bu cihaz zaten neredeyse Honor X9c. Benzerlik oranı %99 gibi.
Honor Magic 7 Lite da Nano-SIM + eSIM
Honor X9c de Nano-SIM + Nano-SIM var. Gsmarena'da başka fark gözüme takılmadı.

Honor Magic 7 serisi ile uzaktan yakından alakası yok. Magic 7 serisinin Lite cihazı olamayacak kadar kötü özellikleri var. Bu şekilde isimlendirilmesi büyük ihtimalle pazarlama stratejisi. Batarya, tasarım ve ekran öncelikli bir cihaz. Fiyatı biraz daha düşerse bataryası için tercih edilebilir. Honor 200 ile arasında 4-5K fiyat farkı olursa tercih edilebilir gibi. Yoksa yakın fiyatlarda şansı çok az.
Honor X9a güzel satmıştı ama X9a serisinden sonraki cihazlar fiyat konusunda özelliklerine göre pahalı modeller oldu. Honor X9b de yüksek fiyatından ve Honor 90'ın rakip olmasından dolayı çok fazla tercih edilmedi.

Honor Magic 7 Lite vs Honor X9c
EPEY

Son düzenleme:
Amiral gemisi ismine yakışmayan bir telefon olmuş ben en azından işlemcisini iyi koyarlar diye düşünmüştüm.

Bu cihazın 6000mah pili dışında hiçbir özelliği yok.Honor bu cihazı çıkarmak için çıkarmış.Buna 16k vereceğime 5k daha koyar Honor 200 alırım.

Honor'un bazı telefonları F/P olarak gayet iyi oluyorlar ama bazen fiyat konusunda rezalet işler yapıyorlar.

Geri