Reklam Bannerı

Honor pad v9 vs Samsung tab s10fe vs iPad 11

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Shun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Shun

Paylaşımcı
Mağzada tabletlere baktıktan sonra bunlar arasında kaldım açıkçası bunlardan birini kullanan varsa özellikle kalem kullanımı ve içerik tüketimş için beni aydınlatırsa sevinirim

A16 8350 den uzun vadede farkını hissettirir mi s10fe yi eledim gibi zaten ipadin 60hz ekranı hemen hemen s10 fe gibi paneli daha kaliteli geldi bana ama honor pad v9 mağazada bulamadım
Hocam ben 60hz cihaz almam, oyun falan oynamayacaksın bir sıkıntı olmaz 8350 ile uzun vadede, orta segmentin üstünde bir işlemci. Honor'un ekranları genel olarak iyi oluyor tablette de aynısı olacağını düşünüyorum. 144hz ile 60hz arasında karşılaştırılamaz akıcılık farkı var, işlemci iyi olsa ne fark eder

Mağzada tabletlere baktıktan sonra bunlar arasında kaldım açıkçası bunlardan birini kullanan varsa özellikle kalem kullanımı ve içerik tüketimş için beni aydınlatırsa sevinirim
Samsung kullanıyorsanız eğer ki ekosistem yönünden devam ediyim diyorsanız tab s10 fe veya düşürüp tab s9 fe olabilir. Kullanmayacaksanız ilk elenmesi gereken ürün Tab S10 Fe olucak. iPad 11 güzel ürün işlemcisi kısılmış da olsa A16 var performans kısmında uzun bir süre götürecek ürün ama 60hz olması sıkıyor maalesef. 120 hz’a göre kasıyor hissiyatına kapılabilirsiniz.
Geriye kaldı Honor Pad V9 bence 15 bin TL için en ideal tablet. Hem kalem hem de kılıf hediyesiyle geliyor, işlemcisi MTK 8350 ve performans kısmında uzun bir süre kullanabilirsiniz. Fakat inceleyenler çok az bir de az güncelleme alıcak. Bunun dışında bence güzel bir tablet olduğunu düşünüyorum.
Bana sorarsan bu aralarında Honor Pad V9 öneririm. Aralarındaki en ideal tablet olduğundan.Ekosistem de şu anda sıkıntı yaşamadım.

Geri