Reklam Bannerı

HYPEROS UN AKSAMASI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan serhatnuh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serhatnuh

Yeni Başlayan
YENİ GÜNCELLEME HYPER OS 2.0 IN KASIMDA GELECEĞİ SÖYLENDİ FAKAT ARALIĞA GİRMEMİZE RAĞMEN VERİLMEDİ (POCO X6 PRO 1.0.13.0UNLMIXM)

YENİ GÜNCELLEME HYPER OS 2.0 IN KASIMDA GELECEĞİ SÖYLENDİ FAKAT ARALIĞA GİRMEMİZE RAĞMEN VERİLMEDİ (POCO X6 PRO 1.0.13.0UNLMIXM)
Çinli firmalar tarafında (veya genel olarak) güncellemeler belirtilen tarihten daha geç gelebiliyor genel duruma bakılırsa ancak daha önemli konu güncellemenin iyiye işaret etmesi. Güncellemenin gelmesini beklemektense, geldikten sonra da biraz daha bekleyerek güncelleme yapan kullanıcıların fikirlerini almak daha doğru olur şahsen. Xiaomi'nin düşük ve orta segment telefonlarındaki bu güncelleme durumu da negatif konuşuluyor bazı modellerde ara ara. Beklemek iyidir.

Güncelleme poco cihazlarda şu ara özellik eksiltip cihazı şişirmekten başka bişey yapmıyor taywan rom yada eu rom ile ancak hyper os dan verim alınabiliyor ayrıca hyper 2 nin 1 e göre geliştirmesi baya az hatta 14 t pro da hyper 1 de bile aı özellikleri vardı ki Samsung kadar gelişmiş değil şu ara kafayı takmaya gerek bile yok gelmesine
Çinli firmalar tarafında (veya genel olarak) güncellemeler belirtilen tarihten daha geç gelebiliyor genel duruma bakılırsa ancak daha önemli konu güncellemenin iyiye işaret etmesi. Güncellemenin gelmesini beklemektense, geldikten sonra da biraz daha bekleyerek güncelleme yapan kullanıcıların fikirlerini almak daha doğru olur şahsen. Xiaomi'nin düşük ve orta segment telefonlarındaki bu güncelleme durumu da negatif konuşuluyor bazı modellerde ara ara. Beklemek iyidir

Güncelleme poco cihazlarda şu ara özellik eksiltip cihazı şişirmekten başka bişey yapmıyor taywan rom yada eu rom ile ancak hyper os dan verim alınabiliyor ayrıca hyper 2 nin 1 e göre geliştirmesi baya az hatta 14 t pro da hyper 1 de bile aı özellikleri vardı ki Samsung kadar gelişmiş değil şu ara kafayı takmaya gerek bile yok gelmesine
Poco kısmına x3 pro sahibi olarak yüzde yüz katılıyorum

13tpro kullanıyorum güncelleme hala gelmedi gerçi gelse yüklermiyim ondada kararsızım.
mi stone uyguma magzasının apk silmiştim tekrar nasıl yükleyebilirim?

Geri