Reklam Bannerı

iPad 9. Nesil mi, 10. Nesil mi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Muhsin93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Muhsin93

Keşifçi
Murat Bey'in önceden iPad 8. nesil kullandığını biliyorum. Hâlihazırda 9 mu yoksa 10. nesil mi alınmalı yakın fiyat aralığında?

64 lük sıkıntı olmayacak olan için 10.400 e 13.800 olmuş fiyatlar. Pozitif teknoloji de eğitim indirimli fiyatlar..

Iyi ekran veriyorsun hoş, SoC'un da fiyatina gore iyi sayılır ama 64 GB depolama veriyorsun. Üstüne 128 yok, direkt olarak 256'ya atliyor. Depolamalık iş yoksa alinir, varsa alınmaz.

Tableti ne amaçla alacağın önemli, not alma gibi bir sebeple falan alıyorsan alma, 64 GB zaten her şeye engel olan bir depolama. Oyun oynamak istesen bile bir iki oyundan sonrasını yükleyemezsin

Kesinlikle 10 benim yaptığım hataya düşmeyin
1732724698256.webp

Ne oldu hocam tam olarak nasıl hata yaptın
yeni nesil ekran, yeni nesil işlemci, yeni nesil kamera stereo hoparlör yapılandırması kesinlikle aradaki farka değiyor benim gibi gidip tasarruf edeyim diyip 9. nesil almayın. Arkadaşta almayı planlıyordu ona gidip 10. nesil aldırdım.

yeni nesil ekran, yeni nesil işlemci, yeni nesil kamera stereo hoparlör yapılandırması kesinlikle aradaki farka değiyor benim gibi gidip tasarruf edeyim diyip 9. nesil almayın. Arkadaşta almayı planlıyordu ona gidip 10. nesil aldırdım.
Fiyat düşüşe gidiyor 64 sorun değilse belki ama yine de almazdım

Geri