portre telefoto kamera ile çekilmiyor muiPhone'un zoomda bir iddiası yok zaten daha çok ana kamera, selfie-portre ve video odaklı.
evet ama bunun için dijital zooma gerek yokportre telefoto kamera ile çekilmiyor mu
İPhone un zoom konusunda rakiplerinin gerisinde olduğunu hepimiz biliyoruz.İPhone u iPhone yapan dengeli pozlama ile en iyi renk doğruluğunu sunmasıdır.Rakipler güçlü donanıma rağmen iPhone kadar doğal fotoğraf çekemiyor.İnsanların kamera için iPhone tercih etmesinin en temel sebebi bu.Ekli dosyayı görüntüle 1248Ekli dosyayı görüntüle 1249
İlk fotoğraf, aynı açıdan dümdüz kamera uygulamasını açıp 25x zoom ile çektim. İkinci fotoğrafta çekilen fotoğrafları elimle yakınlaştırdım.
Markaların güncel en üst seviye cihazları arasında da pozlama ve renk doğruluğu konusunda en iyinin iPhone 16 pro max olduğunu mu düşünüyorsunuz?İPhone un zoom konusunda rakiplerinin gerisinde olduğunu hepimiz biliyoruz.İPhone u iPhone yapan dengeli pozlama ile en iyi renk doğruluğunu sunmasıdır.Rakipler güçlü donanıma rağmen iPhone kadar doğal fotoğraf çekemiyor.İnsanların kamera için iPhone tercih etmesinin en temel sebebi bu.
telefonlarda en çok beğendiğim kameralar iPhone ve Pixel. bir de Vivo eklendi. diğerlerini beğenmiyorum. honor ve huawei’in gereksiz abartıldığını düşünüyorum. samsung zaten baya kötüİPhone un zoom konusunda rakiplerinin gerisinde olduğunu hepimiz biliyoruz.İPhone u iPhone yapan dengeli pozlama ile en iyi renk doğruluğunu sunmasıdır.Rakipler güçlü donanıma rağmen iPhone kadar doğal fotoğraf çekemiyor.İnsanların kamera için iPhone tercih etmesinin en temel sebebi bu.
Apple ın fotoğraf tarafında zoom,gece çekimi,geniş açı gibi noktalarda rakiplerinden geride olsada renk doğruluğu ve pozlama konusunda hepsinden iyi olduğunu düşünüyorum.Markaların güncel en üst seviye cihazları arasında da pozlama ve renk doğruluğu konusunda en iyinin iPhone 16 pro max olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Samsung kamerasını çöpe at gitsin.Pastel boya tonlarından dolayı en sevmediğim kamera bu firmada.Huawei Google dan dolayı devre dışı.Kamerası iyi olmuş olmamış bir anlam ifade etmiyor.Vivo son modellerde kamera konusunda çok iyi bir seviyeye geldi.Honora gelince Honor kamerasını incelemelerde hep canlı çekiyor diye eleştiriyorlar.Bu eleştiriyi yapanlar bir detayı atlıyor.Honor kameralarında 3 tane çekim modu var.1- Natural (Doğal) 2-Vivid (canlı) 3-Vibrant (Renkli) Natural (Doğal) mod ile çekim yaptığında fotoğraf ile fazla oynamıyor,gerçeğe yakın sonuçlar çıkarabiliyor.Benzer olay Vivo kamerasındada var.Kamerada renk doğruluğu diyoruz ya.Honor ile Vivo son modellerinde bu konuda Apple a yaklaştı ama Apple ın yazılımla hala bir tık bu konuda önde olduğunu düşünüyorum.telefonlarda en çok beğendiğim kameralar iPhone ve Pixel. bir de Vivo eklendi. diğerlerini beğenmiyorum. honor ve huawei’in gereksiz abartıldığını düşünüyorum. samsung zaten baya kötü
iPhone gece çekimlerinde son 2 nesildir çok iyi durumda en iyilerden biri oldu. Geniş açısını beğenmiyorum 48 mp oldu ama kayda değer bir artış yok kalite olarakApple ın fotoğraf tarafında zoom,gece çekimi,geniş açı gibi noktalarda rakiplerinden geride olsada renk doğruluğu ve pozlama konusunda hepsinden iyi olduğunu düşünüyorum.
Gece çekiminde iyi ama Vivo X200 pro,Magic 7 pro gibi cihazların gerisinde.Bunun en temel sebebi ana kamera sensörünün bu cihazlardaki kadar büyük olmaması.iPhone gece çekimlerinde son 2 nesildir çok iyi durumda en iyilerden biri oldu. Geniş açısını beğenmiyorum 48 mp oldu ama kayda değer bir artış yok kalite olarak