Reklam Bannerı

İthalatçı Garantili Xiaomi 14T

Problexn

Yeni Başlayan
Selamlar, Xiaomi 14T almayı düşünüyorum da ithalatçı garantili cihazlar 21k, Xiaomi Türkiye garantili cihazlar 28k bandında satılıyor. İthalatçı garantili alsam herhangi bir sorun yaşar mıyım ? Fiyat çok cazip geldi. Benzer durum Xiaomi 13T Pro için de var.

İthalatçı garantili cihaz Türkiye garantili olmuyor. O yüzden YD almakla aynı şey. 20 bine kayıtlı 14t pro bulursun onu alsan daha iyi olabilir. Ben olsam ithalatçı garantili ürün almam çünkü IMEI atmış da olabilirler içine. Redmi 12 Pro 5G alanlarda bu tarz sorunlar olmuştu

İthalatçı garantili cihaz Türkiye garantili olmuyor. O yüzden YD almakla aynı şey. 20 bine kayıtlı 14t pro bulursun onu alsan daha iyi olabilir. Ben olsam ithalatçı garantili ürün almam çünkü IMEI atmış da olabilirler içine. Redmi 12 Pro 5G alanlarda bu tarz sorunlar olmuştu
20 bine 14t pro bulursun dediğini nereden buluyoruz mesela ve kayıt ücreti ödemiyor muyuz?

21k fiyata bulunanlar büyük ihtimal PttAVM satıcılı ve sitenin söz edilen müşteri desteği konusu baş ağrıtabilir. Bir Youtuber'ın 85k'lik bir cihaz alışı da oldu ve görünene göre sıkıntısı yok ancak her cihaz ve her satıcı için durum farklı tabii. PttAVM olmasa da kurumsal satıcı haricinde bu durum sıkıntılı. Yurtdışı cihazlar da internetteki bazı belli sitelerden veya güvenilir telefonculardan tedarik edilebiliyor. Konu hakkındaki detayları çeşitli forumlardaki cihaz almış olan kullanıcılar belirtebilir.

Geri