Reklam Bannerı

Jabra elite 5

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan storal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Jabra elite 5 alınırmı?
Alınmaz ise alternatif olarak önerebileceğiniz birşeyler varmı?

(Güncel fiyatı 2500 TL )
Yakın zamanda 2.000 TL'nin altına satıldığı da olmuştu. Şu an da 2.500 TL'ye özellikle 3. parti satıcı tarafından satıldığı düşünülürse biraz yüksek denebilir ayrıca Amazon'da da 400 TL farkla bizzat Amazon satıcılı olarak mevcut lakin bu sefer de Buds 2 Pro önemli bir seçenek yakın fiyata. Jabra'nın düşük seri kulaklıklarında bağlantı, kullanım rahatlığı, yazılım, pil süresi gibi konularda negatif yorumlar mevcuttu. Bunlardan bazıları Jabra Elite 5'te de mevcut ayrıca bu kulaklığa özel bir durum da, bazı kullanıcılarda gayet iyiyken bazı kullanıcılarda kronik sorunlu olması. Kurumsal sitelerden alındığı takdirde iade yöntemiyle alınabilir ancak 3. parti satıcılar daha uzak bu konuya. Şekli uygun olursa Liberty 4 NC alternatif. Top tasarım olarak pek alternatif olmasa da ve arada kalite farkı olsa da Buds Fe modeline bakılabilir. Orta bütçede pek alternatif görünmüyor aslında.

Buds FE'nin Liberty 4nc den daha iyi bir ses kalitesi olduğunu düşünüyorum. Anc bakımından Liberty4 NC yense de, cani sıkılınca anc sapitiyor. Bazen basslari tamamen kısıp tipleri fulleyip kulağına resmen earrape denebilecek bir şekilde vuruyor sesler. Bazende tam tersi. Hani ldac codec deseniz tidal derler apple music gibi platformlarda ise yarar oda ne kadar fark edilir bilmiyorum, ben fazla ayırt edemedim şahsen. Ayrıca kulaklik aşırı bass üstüne kurulu.

Yanıtlarınız için teşekkürler.

Sanırım liberty 4 nc alacağım , buds fe biraz kalitesiz geliyor bana özellikle plastik olması sebebi ile , buds 2 pro her ne kadar çok iyi olsada fiyatı bana hitap etmiyor .

Liberty 4 nc alıp yoluma devam edwceğime benziyor.

Tekrardan yanıtınız için teşekkürler.

Geri