Reklam Bannerı

Kamera Karşılaştırma Videoları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan OKN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OKN

Yardımsever
Bu konu altına izleyip beğendiğiniz ve faydalı bulduğunuz bu tarz telefon kamera karşılaştırma videolarından ekleyebilirsiniz.

S24 FE vs S21 FE vs S20 FE Kamera Karşılaştırması

S23 FE vs S21 FE vs S20 FE Kamera Karşılaştırması

Son düzenleme:
S24 FE vs 14T Pro vs 16 Pro

HDR'da S24FE netlikte 14T Pro genel performans iphone 16 pro. Koşuldan koşula üstün oldukları fotoğraflar farklılaşıyor bu kadar fiyat farkına rağmen birbirilerine yakın performans ortaya koyuyorlar. 14T pro bokeh efektinde yani portre edge detectionda bayağı zayıf, bana göre videoda da S24FE'den bile zayıf daha iyi sensör olmasına rağmen. Bayağı belli oluyor burada hem netlik daha düşük hem de HDR bayağı zayıf.
1737294673443.webp

• Beğen
Tepkiler: OKN
Ahmet Emre isimli youtuber'ın halk oyuna sunduğu kamera karşılaştırmaları. Bazı fotoğrafların oy sonuçları şaşırtsa da eğlenceli oluyor :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: OKN
dev kapışma ilk kamera testimiz geldi editör birçoğunda S25 Ultra’yı tercih ettiğini belirtiyor fakat iPhone’un genel olarak daha doğal ve gerçekçi çektiğini de ekliyor. Samsung’da aşırı doygunluk durumu devam ediyor birkaç test daha gelsin sonrasında geçip geçmeme konusunda kararımı vereceğim.

dev kapışma ilk kamera testimiz geldi editör birçoğunda S25 Ultra’yı tercih ettiğini belirtiyor fakat iPhone’un genel olarak daha doğal ve gerçekçi çektiğini de ekliyor. Samsung’da aşırı doygunluk durumu devam ediyor birkaç test daha gelsin sonrasında geçip geçmeme konusunda kararımı vereceğim.
Sen ne kullanıyordun ki hocam

Bu konu altına izleyip beğendiğiniz ve faydalı bulduğunuz bu tarz telefon kamera karşılaştırma videolarından ekleyebilirsiniz.

S24 FE vs S21 FE vs S20 FE Kamera Karşılaştırması

S23 FE vs S21 FE vs S20 FE Kamera Karşılaştırması

Beni heyecanlandıran iki tane cihaz var.Biri Magic 7 pro,diğeride Vivo X200 pro.İki cihazda kalite olarak çok iyi.

Samsung her türlü daha iyi bence. Her ikisi de yeteri kadar iyi değil. Yapay zeka konusunda hem seste hem görüntüde takla attırmış iphone'a samsung

Samsung her türlü daha iyi bence. Her ikisi de yeteri kadar iyi değil. Yapay zeka konusunda hem seste hem görüntüde takla attırmış iphone'a samsung

samsungun hangi fotoğraflarını beğendiniz hocam birkaçı hariç geneli iPhone daha iyiydi bence hem insan hem manzara hem gökyüzü çekiminde inanılmaz bir fark vardı. samsung’un ışık ile kontrast patlaması sorunu devam ediyor

samsungun hangi fotoğraflarını beğendiniz hocam birkaçı hariç geneli iPhone daha iyiydi bence hem insan hem manzara hem gökyüzü çekiminde inanılmaz bir fark vardı. samsung’un ışık ile kontrast patlaması sorunu devam ediyor
Gündüz fotoğraflarında fazla açık tonlu geldi bana iphone 16, 50mp samsungda daha net çıkmış. Samsung'un da yıllardır düzeltemediği hatası sarı ışığı abartılı çıkarmış, eğer gece fotoğrafında sarı sokak lambası varsa samsung çok sarı yapıyor fotoğrafı. Geniş açı samsungun daha iyiydi gece ve gündüz bana göre. Telefotoda samsung daha net çıkmış. Ama telefoto gece iyi durmuyor, onda yapay zekayı kapatmak lazım yada pro mod geçmek lazım. Telefoto portrede apple daha iyi duruyor. Selfiede çok fark yok. Ben gündüz videoda da samsungu daha iyi buldum renkleri yüzünden, bir de daha net duruyor, gece apple daha iyi sallantı olmadığı için nesnelerde yürürken. O sallantı da dijital sabitleme kapanırsa gider bu arada, optik sabitleme ile gece nesneler sallanmıyor. Stabilizasyon karşılaştırmasında samsung odak yakalayamamış ama daha stabil duruyor. Toplam olarak işte bana göre samsung daha iyi. Yalnız çok önemli düzeltirmesi gereken konu beyaz dengesi samsungun kamerasında. iphoneda da telefoto sensör acilen değişmesi gerekiyor en ufak ışık yetersizliğinde grenli çekiyor. Tabi söylediklerim bu video için geçerli, diğer videolarda farklı sonuçlar olabilir.

Geri