Herkes her cihazı bütün özelliklerini bilecek kadar iyi bilemez, bu o cihaz hakkında yorum yapmayacağı anlamına gelmiyor. Güncelleme konusunda çoğu marka sorunlu samsung diye özelleştirmeye gerek yok yeni gelen güncellemeler pil süresini hızını etkileyebiliyor telefonun.Sen ve diğer kağıt üzeri verilerle konuşanlar acaba elinize S24 fe alıp kullandınız mı? Fotoğraf yada video çektiniz mi? Cihazı bir tanıdık aracılığıyla kullandım.Performansına lafım yok.Kamerası beş para etmez.Çektiğim fotoğraflarda aşırı filtre uyguluyor.7yıl güncelleme desteği varmış.Siz o cihazın 8gb ram ile 7 yıl performanslı çalışacağına inanıyor musunuz? Samsung’un güncelleme konusunda vukuatlı olduğunu teknolojiyi takip eden bir çok insan bilir.Hepsini geçtim bu ülkede fikir ve düşünce özgürlüğü var.Ben kendi fikrimi belirtemeyeceksem bu forum niye var? Sizlerden ricam fikirlere saygılı olun ve kağıt üzeri değil elinize alıp kullanarak bir cihaz hakkında yorum yapın.İyi forumlar.
Bunun dışında herkes kendi fikrini belirtmekte serbest, belirtilen fikri tartışmak da serbest.