Reklam Bannerı

Nintendo Switch

5elehattin

Keşifçi
Arkadaşlar merhaba, aranızda nintendo switch ve türevlerini kullanan var mı? Birkaç sorum olacak da.

Bir arkadaşım kullanıyordu kırık olan nintendo switch, biliyorsam cevaplarım

keymey hocam olmadığın masa yok. Allah razı olsun. Yavaştan sorayım?

- Oyunlar ücret anlamında can sıkıyor mu? Ücretsiz oyunlar ve belki ön yüklü gelen oyunlar neler?
- Geriye dönük oyunları destekliyor mu? Wii veya 3ds vesaire oyunlar oyanayabilir miyim?
- Windows veya android için tüm bu nintendo platformlarını veya bir kısmını destekleyen emülatörler var mı? Düzgün çalışacak biçimde. (happy chick çok eski konsolları destekliyor. Dolphinden yeterli randımanı alamadım. İkisini de androidde kullandım sadece)

Benim derdim mario oynamak esasında. Ondan sonra kütüphanede gezer bakarım oyunlar nasıl diye. En son happy chick üzerinden new super mario bros ds versiyonu bitirebildim. Sonraki oyunları da oynamak istiyorum.

Şİmdiden teşekkürler

keymey hocam olmadığın masa yok. Allah razı olsun. Yavaştan sorayım?

- Oyunlar ücret anlamında can sıkıyor mu? Ücretsiz oyunlar ve belki ön yüklü gelen oyunlar neler?
- Geriye dönük oyunları destekliyor mu? Wii veya 3ds vesaire oyunlar oyanayabilir miyim?
- Windows veya android için tüm bu nintendo platformlarını veya bir kısmını destekleyen emülatörler var mı? Düzgün çalışacak biçimde. (happy chick çok eski konsolları destekliyor. Dolphinden yeterli randımanı alamadım. İkisini de androidde kullandım sadece)

Benim derdim mario oynamak esasında. Ondan sonra kütüphanede gezer bakarım oyunlar nasıl diye. En son happy chick üzerinden new super mario bros ds versiyonu bitirebildim. Sonraki oyunları da oynamak istiyorum.

Şİmdiden teşekkürler
Kırık oluyor nintendo, o yüzden oyunları ücretsiz yada düşük ücret oluyor. Ama eğer kırık almam diyorsan oyun ücretleri gerçekten çok yüksek ve abonelik sistemi var bazı oyunlarda, oyuna sahip olma yok yani. Diğer konuları bilmiyorum.

Geri