Her eve muhakkak lazım olan ürün. Özellikle plastik kalitesi ve ürünün kullanılabilirliği konusunda yorum gelirse faydalı olur. Neticede 420 TL. Al-sat performansı hakkında da yorum gelirse tamamdır!Ooo çok beğendim. Stok gelirse alacağım. Deneyimlerimi yazarım ahaahah
50 liraya aldım 500 liraya sattım diye yorum gelecek birkaç gün sonra burayaHer eve muhakkak lazım olan ürün. Özellikle plastik kalitesi ve ürünün kullanılabilirliği konusunda yorum gelirse faydalı olur. Neticede 420 TL. Al-sat performansı hakkında da yorum gelirse tamamdır!
Eskiden gurbetçi gurbetçiye şeklinde bahsedilirdi, artık kim olursa olsun kimi bulursa bir şekilde satma! peşinde. Şu üründe dahi ucuzluk olduğunda, sepete eklerken birçok kullanıcının sepete eklediği hakkında uyarı veriyor. Mesele üründen ziyade tamamen fiyat. İnternet ortamında antep fıstığı satan birine ''paketi de dahil mi?'' diye sormaya kadar yolu var bu işin.50 liraya aldım 500 liraya sattım diye yorum gelecek birkaç gün sonra buraya
Yok tane tane satıyorlara antep fıstığını kutunun içineEskiden gurbetçi gurbetçiye şeklinde bahsedilirdi, artık kim olursa olsun kimi bulursa bir şekilde satma! peşinde. Şu üründe dahi ucuzluk olduğunda, sepete eklerken birçok kullanıcının sepete eklediği hakkında uyarı veriyor. Mesele üründen ziyade tamamen fiyat. İnternet ortamında antep fıstığı satan birine ''paketi de dahil mi?'' diye sormaya kadar yolu var bu işin.
Aynı veya benzer fiyata şu anlık görünmüyor.Buna benzer bir indirim var mı banyo seti? Lazım oldu
Herkes aynı şeyi üretmiş resmen şöyle bir fiyatlara bakayım dedim. Bütün tasarımlar aynı bu fiyattaki 175 liraya var en ucuz bu tasarımda olan
200 TL altındakileri kargo ücretinden ötürü yazmadım ancak Trendyol Pass varsa onlar da alınabilir. 200 TL'nin üstünde sayıca yorum veya bilinilirliğe sahip olarak da bunlar mantıklı göründü.Herkes aynı şeyi üretmiş resmen şöyle bir fiyatlara bakayım dedim. Bütün tasarımlar aynı bu fiyattaki 175 liraya var en ucuz bu tasarımda olan
![]()
SİHİRLİ AYAKLAR 5 Parça Banyo Seti Banyo Takımı - Fiyatı, Yorumları
SİHİRLİ AYAKLAR 5 Parça Banyo Seti Banyo Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl