Reklam Bannerı

Okyanus Home Siyah 5'li Banyo Seti - 49 TL

Technicer

Usta Yardımcı
Banyo Seti

Ürün stoğu ara ara geliyor, denemek lazım.

Ekli dosyalar

• 1734286847762.webp
    1734286847762.webp
    11.9 KB · Görüntüleme: 13
Ooo çok beğendim. Stok gelirse alacağım. Deneyimlerimi yazarım ahaahah

Ooo çok beğendim. Stok gelirse alacağım. Deneyimlerimi yazarım ahaahah
Her eve muhakkak lazım olan ürün. Özellikle plastik kalitesi ve ürünün kullanılabilirliği konusunda yorum gelirse faydalı olur. Neticede 420 TL. Al-sat performansı hakkında da yorum gelirse tamamdır!

Her eve muhakkak lazım olan ürün. Özellikle plastik kalitesi ve ürünün kullanılabilirliği konusunda yorum gelirse faydalı olur. Neticede 420 TL. Al-sat performansı hakkında da yorum gelirse tamamdır!
50 liraya aldım 500 liraya sattım diye yorum gelecek birkaç gün sonra buraya

50 liraya aldım 500 liraya sattım diye yorum gelecek birkaç gün sonra buraya
Eskiden gurbetçi gurbetçiye şeklinde bahsedilirdi, artık kim olursa olsun kimi bulursa bir şekilde satma! peşinde. Şu üründe dahi ucuzluk olduğunda, sepete eklerken birçok kullanıcının sepete eklediği hakkında uyarı veriyor. Mesele üründen ziyade tamamen fiyat. İnternet ortamında antep fıstığı satan birine ''paketi de dahil mi?'' diye sormaya kadar yolu var bu işin.

Eskiden gurbetçi gurbetçiye şeklinde bahsedilirdi, artık kim olursa olsun kimi bulursa bir şekilde satma! peşinde. Şu üründe dahi ucuzluk olduğunda, sepete eklerken birçok kullanıcının sepete eklediği hakkında uyarı veriyor. Mesele üründen ziyade tamamen fiyat. İnternet ortamında antep fıstığı satan birine ''paketi de dahil mi?'' diye sormaya kadar yolu var bu işin.
Yok tane tane satıyorlara antep fıstığını kutunun içine

Herkes aynı şeyi üretmiş resmen şöyle bir fiyatlara bakayım dedim. Bütün tasarımlar aynı bu fiyattaki 175 liraya var en ucuz bu tasarımda olan

Herkes aynı şeyi üretmiş resmen şöyle bir fiyatlara bakayım dedim. Bütün tasarımlar aynı bu fiyattaki 175 liraya var en ucuz bu tasarımda olan

200 TL altındakileri kargo ücretinden ötürü yazmadım ancak Trendyol Pass varsa onlar da alınabilir. 200 TL'nin üstünde sayıca yorum veya bilinilirliğe sahip olarak da bunlar mantıklı göründü.

Geri