Reklam Bannerı

ONE UI 7 GÜNCELLEMESİ GERİ ÇEKİLDİ İDDİASI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emirr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emirr

Paylaşımcı
Bazı haber kaynaklarında Samsung un güncellemeyi geri çektiğini 1 ay sonra dağıtılacağı söyleniyor ama güncelmiyiz sitesi S24,S24+,S24U için 1 nisan-14 mayıs diyor S24 FE için 20 Nisan-20 Mayıs diyor nereye güveneceğimi şaşırdım

Bazı haber kaynaklarında Samsung un güncellemeyi geri çektiğini 1 ay sonra dağıtılacağı söyleniyor ama güncelmiyiz sitesi S24,S24+,S24U için 1 nisan-14 mayıs diyor S24 FE için 20 Nisan-20 Mayıs diyor nereye güveneceğimi şaşırdım
Evet Bende Duydum Bu Haberi Galiba Doğru Haber Geri Çekilmesinin sebebiyse snapdragon 8gen'e sahib cihazlarin kilit ekranı alamama sorunuymuş Her yerde öyle yaziyor artık beklemekten bıktım a55 kullaniyorum mayıs ayina belki de hazirana kadar sarsacak bu güncelleme eğer söylentiler doğruysa tabi Samsung çok küfür yer bütün bunlar doğruysa 😮‍💨

Yani bence çok beklenmedik bir olay değildi. Sonuç olarak animasyonlarda ve arayüzde neredeyse köklü bir değişikliğe gidildi. Doğal olarak buglar/hatalar olacak. Bizim yapabileceğimiz tek şey Samsung'un bunları en kısa sürede düzene oturtmasını ummak olur diye düşünüyorum.

Güncellemenin hızlı gelmesinin bir manası yok hatasız çıksın yeter. Pil süresini düşüren, cihazı yavaşlatan, takılmasına sebep olmasın ne kadar geç çıkarsa çıksın.

Yani bence çok beklenmedik bir olay değildi. Sonuç olarak animasyonlarda ve arayüzde neredeyse köklü bir değişikliğe gidildi. Doğal olarak buglar/hatalar olacak. Bizim yapabileceğimiz tek şey Samsung'un bunları en kısa sürede düzene oturtmasını ummak olur diye düşünüyorum.
3 kere arda-arda ertelenen güncellemenjn 4'cü kez ertelenmesi çok absürt Birşey değilmi kardeşim?

Güncellemenin hızlı gelmesinin bir manası yok hatasız çıksın yeter. Pil süresini düşüren, cihazı yavaşlatan, takılmasına sebep olmasın ne kadar geç çıkarsa çıksın.
Members ta güncelleme gelmedi diye insanlar markayı bırakıyor Samsung sunacak hemen sonra bune buglu rezil arayüz diye binbir türlü laf sokacaklar anlamıyorum insanları

Geri