Kamerası nasıl S23'e göre, yani daha kötüdür tabi de senin kullanımına göre çok fark var mı diye soruyorumSabah 7 de kalktım şarjdan çektim telefonu. 45 dk navigasyon kullandım. Normal bir güne göre telefon fazla kullanıyorum, hastane işlerim olduğu için bekleme durumum oluyor ve telefon elimde hep. Şu anda şarj %80. Telefon dün geldi kurulumu vs yaptım, bugün ilk kullanma günüm. İyi gibi duruyor bataryası. S23 ten sonra zaten ilaç oldu.
Kamera ile çok haşır neşir biri değilim hocam ama baktığımda tabiki s23 ün çok daha iyi. X7 pronun kamerası ancak güzel ışık varken güzel çeker ama benim günlük kullanımımda fark yaratmayacak.Kamerası nasıl S23'e göre, yani daha kötüdür tabi de senin kullanımına göre çok fark var mı diye soruyorum
S23'ü ne yaptın bu arada sattın mıKamera ile çok haşır neşir biri değilim hocam ama baktığımda tabiki s23 ün çok daha iyi. X7 pronun kamerası ancak güzel ışık varken güzel çeker ama benim günlük kullanımımda fark yaratmayacak.
S23 ü o zamanlar ufak telefon kullanmak istediğim için almıştım. Severek kullandım güzel telefon. Şimdi ise ekran standart büyüklükte olsun ve kalitesi kötü olmasın, pili iyi gitsin, işlemcisi de güçsüz olmasın dediğim için, hanıma da yeni x200 pro aldığımız için bütçeyi de düşünerek x7 pro aldım kendime. Ancak telefonu elde tutarken s23 teki kalite hissiyatı kesinlikle yok.
Henüz satmadım ama satacağım kısa zaman içindeS23'ü ne yaptın bu arada sattın mı
S23 ve Vivo X200 Pro fotoğraf ve video karşılaştırması ya da değerlendirmesi yapabilir misiniz? Ana kamera ve video performansı. Telefoto kamerada vivo zaten fark atar.Henüz satmadım ama satacağım kısa zaman içinde
Kaçtan gidiyor onu merak ettim de ikinci eliHenüz satmadım ama satacağım kısa zaman içinde