Reklam Bannerı

Realme C55 şarj aleti

cıbırtı

Yeni Başlayan
Realme C55 şarj aletimi otobüse binerken düşürerek kaybettim. Şuan yerine yenisine bakıyorum ancak hepsiburada teknosa vb. güvenilir satıcılardan ziyade üçüncü şahıs satıcılar var ve hangisine güvenmeliyim bilemiyorum. Mümkünse orijinali sattığına güvenilir bir satıcı ya da Realme C55'i şarj etmeye uygun bir şarj aleti tavsiye edebilir misiniz?

Realme telefonlardaki şarj protokolü oppo ve oneplus ile uyumlu. 33W ve üzerinde VOOC destekli şarj adaptörü işinizi görecektir. Şarj kablosu duruyor mu?

Bu ürün de olabilir bu satıcı güvenilir gibi. Oppo'nun 33W şarj adaptörü var. Bu ürün orijinal mi bilmiyorum ama 220 TL ye de satan var onlar kesin sahte.

Kablo duruyorsa ve USB A girişli ise bunu almak daha mantıklı olabilir. Satıcıya güvenirseniz bu ürünü alabilirsiniz. Ya da mcdodo markasının vooc destekli adaptörü de olabilir.

Son düzenleme:
Bu ürün de olabilir bu satıcı güvenilir gibi. Oppo'nun 33W şarj adaptörü var. Bu ürün orijinal mi bilmiyorum ama 220 TL ye de satan var onlar kesin sahte.

Kablo duruyorsa ve USB A girişli ise bunu almak daha mantıklı olabilir. Satıcıya güvenirseniz bu ürünü alabilirsiniz. Ya da mcdodo markasının vooc destekli adaptörü de olabilir.

Şu olabilir Teknosa satıcılı en güvenilir bu duruyor.

• Beğen
Tepkiler: OKN
Geri