Reklam Bannerı

Rotring 800 mü, rapid pro mu yoksa 600 mü?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Muhsin93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rotring 500 kullanıyorum. 600 ile bildiğim kadarıyla tek farkı 600'ün kasasının metal olması (500 plastik fakat ikisinde de tutma yeri metal)
Bir kalemi elinizden ara sıra düşüyorsanız 500 ve 600'ü asla önermiyorum, bir ya da iki düşürmede ucu yamulur.
800 ve Rapid Pro'yu şahsen kullanmadım onu da bilen birisi anlatabilir

Rotring 500 kullanıyorum. 600 ile bildiğim kadarıyla tek farkı 600'ün kasasının metal olması (500 plastik fakat ikisinde de tutma yeri metal)
Bir kalemi elinizden ara sıra düşüyorsanız 500 ve 600'ü asla önermiyorum, bir ya da iki düşürmede ucu yamulur.
800 ve Rapid Pro'yu şahsen kullanmadım onu da bilen birisi anlatabilir
Hocam rotring 500 de kalırdım ben olsam ucu yamulursa 600 için üzülebilirsiniz 800 çok pahalı ve 800 de bazı serilerinde tasarım hatasından kaynaklanan ucunun yazarken sallanması ve içten uç kırma problemleri var. Rapid proyu kesinlikle önermiyorum kullanmak için kalemin gövdesi paslanmaz çelik ama bağlantı noktası ince bir plastik ayrıca mekanizması iyi değil çok dandik bir mekanizma var rapid proda. Ben olsam pentel smash alırım rotringi bir kenara bırakıp mekanizma ve sağlamlık olarak çok harika bir kalem o da pahalı ama parasına değer 1 alayım tam alayım kafası için.

Geri