Yüzde 55 kayıp 3 saat 13 dk ama bt müzik ve mobil veri kullandım bi süreKaç saat ekran süresi alıyorsun s25 fe'de?
F3 den geçtim f3 0 ken çok daha iyiydiİlk hafta pil süresi kötü olur. S25FE'nin pil ömrü de çok iyi değil
Bu kötü süre değilYüzde 55 kayıp 3 saat 13 dk ama bt müzik ve mobil veri kullandım bi süre
F3 pili zaten öyle X3 pro da 10 saat veriyordu baştaF3 den geçtim f3 0 ken çok daha iyiydi
Ordan geçince rezil geldi bilemedimF3 pili zaten öyle X3 pro da 10 saat veriyordu başta
Hocam Samsung cihazda uzun pil süresi A56'da falan alabilirsin. Yada ultra bir cihazda iyi süre alırsın. Onun dışındakiler çok iyi değil. Zaten genel olarak arayüzde bir problem var pil ile alakalıOrdan geçince rezil geldi bilemedim
6 7 saat alanlar varmış ben 60 hz de bile alamıyorumHocam Samsung cihazda uzun pil süresi A56'da falan alabilirsin. Yada ultra bir cihazda iyi süre alırsın. Onun dışındakiler çok iyi değil. Zaten genel olarak arayüzde bir problem var pil ile alakalı
Sorun devam ederse cihazı sıfırla6 7 saat alanlar varmış ben 60 hz de bile alamıyorum
f3? poco f3 müF3 den geçtim f3 0 ken çok daha iyiydi
Evet bayadır kullanıyordum simdi anneme verdim ip 8 den gecti odaf3? poco f3 mü
one ui sürümü neBataryasi kendine geldi 25 fe nin basta şikayetciydim de 2 gün gidiyor sarji
8.0 Android 16 1 ocak güvenlik yaması varone ui sürümü ne