Reklam Bannerı

s10+ vs s22

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cral03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cral03

Keşifçi
arkadaşlar s10+ kullanıcısıyım. ikinci el s22' ye geçmeyi düşünüyorum uzun süredir. 15 bin altına buldum ama geçmek konusunda kararsızım.
daha iyi kamera için geçmek istiyorum. baya video karşılaştırma falan izledim ama emin değilim. satın almadan önce incelesem daha iyi olacak ama nasıl inceleyebilirim ? sizce s22'ye geçmeye değer mi ?

Kamerası S10+'tan her türlü alanda daha iyi. Bataryası kötü olduğu için tavsiye etmesi zor. Kamera anlamında tatmin eder

Bütçe dahilinde S22+ daha nadir de olsa bulunursa daha iyi olabilir hem pil ömrü hem de sıcaklık dağılımı ve performansı açısından. S22, pil ömrü önemli değilse her zaman söylenen seçeneklerden ancak sıcaklığı pil ömrüne negatif katkıda olduğundan özellikle sıcaklığı test edilmeli şahsen. Kullanım esnasında pil ömründen daha fazla rahatsızlık da verebilir kimi kullanıcı için.

Pil sorun. Kamerada bir ileriye gidiş olur ama değer mi konusu tartışılır. Bütçeyi biriktirip tam geçiş yapmak gerek bana göre. S10 Plus'un hala gideri var.

Ben temiz buldum, 15 binden daha yukarıya çıkamam diyorsan S22 de düşünülebilir.

arkadaşlar s10+ kullanıcısıyım. ikinci el s22' ye geçmeyi düşünüyorum uzun süredir. 15 bin altına buldum ama geçmek konusunda kararsızım.
daha iyi kamera için geçmek istiyorum. baya video karşılaştırma falan izledim ama emin değilim. satın almadan önce incelesem daha iyi olacak ama nasıl inceleyebilirim ? sizce s22'ye geçmeye değer mi ?
Bence değmez.

Geri