cephane store dan aldım, 16.350tl ye, yorumlara baktım, güvenilirdi, beyaz aldımAyıptır sorması S21 Fe yi nereden ne ne kadara aldınız? N11 satıcılı fiyat yok gibi. En uygun o vardı.
yorumlarına baktım, kamera deliksiz falan gönderiyorlardım, biraz paraya kıyıp yurt dışından getirtiyom amazondanZore markasına bakabilirsiniz. Telefoncularda daha pahalı olabilir. Kendiniz alıp bir telefoncuya da yaptırabilirsiniz. Hepsiburada
bu, fakat ithalat gümrük kargo ücreti binince + 75,60 TL + 103,88 TLAmazon ekran kartı bu mu? Sizin aldığınızdan daha ucuz gibi.
Amazon prime yok mubu, fakat ithalat gümrük kargo ücreti binince + 75,60 TL + 103,88 TL
sonuç bu
ama değer dedim, bende gt2 için yurt dışından getirtmiştim, smartdevil 357TL tuttu, + yedek cam olması,
ben değer diyorum.
yok, olsa ne kadar indirim olurduAmazon prime yok mu
Bazı ürünlerde teslimat ücreti olmayabiliyor Prime'a özel ancak bu üründe eklenmiş olarak görünüyor, fiyat değişmiyor sonuç olarak.yok, olsa ne kadar indirim olurdu
iptal edemiyordum, iyi bari pişman etmedi en azından, zamanında ücretsiz prime üyelik kullanıp ücretsiz kargo hakkını kullanmıştım.Bazı ürünlerde teslimat ücreti olmayabiliyor Prime'a özel ancak bu üründe eklenmiş olarak görünüyor, fiyat değişmiyor sonuç olarak.