Reklam Bannerı

s21 fe vs honor 200/400

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Evren A2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Evren A2

Yeni Başlayan
gt 2 telefonumu kardeşime verdiğim için yeni bir telefon arayışına girdim
s21 fe 128gb (888 li versiyonu) yada honor 200 / 400 256gb
aslında s21 fe alacaktım ancak 128gb ve yavaş şarj canımı sıktığı için başka modellere bakabilirim diye düşündüm
honor 200 bakarken 2k fazla vererek honor 400 alınabiliyormuş ve burdada ikileme girdim
17k ya s21fe yada honor200 mü yoksa 2k fazla verip honor400 mü alayım

S21FE'nin alınacak bir tarafı kalmadı artık en fazla 15 bin lira olması gerekiyor. Bence Honor 200 alınabilir uygun fiyatıyla, GT2'den geçmeye değer mi bilmiyorum

işlemcisi dışında gt2 den pek aşağı kalır bir yanını görmedim
mecburen telefon değiştireceğim için geçmeye değer değmez gibi bir durum değerlendiremiyorum maalesef
muhtemelen honor400 alacağım ama bu fiyat bandında başka bir öneriniz varsa bakayım

işlemcisi dışında gt2 den pek aşağı kalır bir yanını görmedim
mecburen telefon değiştireceğim için geçmeye değer değmez gibi bir durum değerlendiremiyorum maalesef
muhtemelen honor400 alacağım ama bu fiyat bandında başka bir öneriniz varsa bakayım
A56 20 binin üstünde olduğu için en alınabilir cihaz şu an Honor 200 ve 400 o bütçedeki. Başka bu seviyede bir cihaz yok

S21 FE'yi aldıktan sonra GT2'deki ısı değerleri, hızlı şarj, daha iyi pil süresi olmadığı takdirde sıkıntı oluşturabilir. 15-20k aralığında satılan yeni cihazlar daha avantajlı değil, eski cihazları da güvenilir satıcılar satmıyor. Honor 400 mantıklı seçenek. Yeni çıkmış olan bu modeller bile şu an anca iyi fiyatlara satılıyor, markaların (Samsung/Honor) çıkaracağı diğer modeller daha yüksek fiyata satılacak.

Nothing Phone 1, üstelik 8-256 lik versiyonu 15.000 TL şu an N11 de.
Tabi ki 4K 60 fps video yok :)
Metal kasa, ortalama işlemci ve kamera...
Farklı tasarım...
Güncellemesi yok .

Ben kendi adıma telefonumu değiştirme imkanı bulduğumda fiyatı da makul olduğu durumda Nothing Phone alicam

Niye bu kadar yazıyorum. 15 bin civarında düzgün seçenek pek yok. A36 var.
Honor 400 var 19k ya. A56 22k ya çıkmış.
Nothing Phone u bi seçenek olarak yazıyorum.

Geri