Reklam Bannerı

s22 , s21 fe 2.nesil veya s23 fe

muhammed__01

Yeni Başlayan
Arkadaşlar yakınlarda telefon değiştiriceğim ilk başta aklımda s21 fe 2. nesil vardı sonra araştırmaya başladım s22ye baktığımda son güncellemeyle iyileştirilmiş diyorlar sizce doğru mu ya da a 56 yı bekliyeyim mi veya s23 fe mi ama s23 fe de diğerlerine göre kalın çerçeveye sahip bunlar hariç sizin telefon tavsiyeniz varmıdır tavsiyenizde büyük ekranlı telefonları katmasanız sevinirim mümkünse 6.5inç ve altı 20.000 altı olursa iyi olur max 25.000

Bu seçenekler değerlendirildiğinde S23 FE daha iyi olur tabii ancak S24 FE de her ne kadar 128 GB de olsa daha iyi seçeneklerden ve 24.1k fiyatıyla bütçeye uygun ayrıca 256 GB versiyonu da N11'de 25.3-25.8k fiyata kuponla alınabiliyor kupon varsa. S22 her ne kadar düzelmiş de olsa yine memnuniyetsizlik yaşatacaktır, S21 FE daha çok memnun edecektir ancak yerine göre yine geride kalabilir. S24 FE'nin 0.2'' farkına şans verilebilir.

S22 23 bin liraya alınmaz onu kafadan ele zaten. S23FE 256GB S24FE 128GB ile aynı fiyata satılıyor ve aralarında çok büyük farklar var, o sebeple S23FE de alınmamasını tavsiye ediyoruım. Boyut konusunda S23FE ile S24FE arasında boy olarak 4mm en olarak 0.8mm var, bence sadece inç olarak değerlendirme. S23FE'nin ekran gövde oranı düşük olduğu için S24FE'ye göre boyutları neredeyse aynı. Bunların arasında ya fiyat çıkmayıp S21FE almak yada uzun ömürlü olsun sıkıntısız olsun istersen S24FE almak mantıklı olacaktır. S21FE güncelleme ömrü bitti S24FE daha 6 tane daha güncelleme alacak, işlemcisi S23FE'den ve S22'den 2 kat daha güçlü.

Samsung A56 6.7 inç, Samsung A36 6.64 inç ekran boyutu ile gelmesi bekleniyor.
6.5 inç ve daha küçük ekranlı güncel ve f/p bir seçenek yok gibi.
S24 Fe ye yakın fiyatlarda iken S22 ve S23 Fe o fiyatları hak etmiyor.
20K altında S21 Fe, A54, Nothing Phone 1 gibi seçenekler var. Ama bunları ilk tercih olarak tavsiye etmem.
Mağazaya gidip S24 Fe veya A55'i elinize alıp boyutana bir bakın. Sırf küçük ekranlı cihaz diye S23 Fe veya S22 almak ilerde pişman edebilir. S22 geçen yaz 17-18K civarında bulunabiliyordu o fiyata belki bir şans verilebilirdi.

saydığın telefonlar arasında,
fiyatı 20 bin altı s23 fe (oda sadece 1 satıcıda) ve s21 fe 2. nesil var.
ne için almak istediğini yaz, ona göre önerelim, (oyun oynamak için mi, gündelik kullanım için mi, batarya önemli mi.. gibi gibi)

saydığın telefonlar arasında,
fiyatı 20 bin altı s23 fe (oda sadece 1 satıcıda) ve s21 fe 2. nesil var.
ne için almak istediğini yaz, ona göre önerelim, (oyun oynamak için mi, gündelik kullanım için mi, batarya önemli mi.. gibi gibi)
genellikle gündelik oyun oynarım ama fazla oynamıyorum, batarya konusu günümü çıkarsın yeter kamera benim için önemli fotoğraf çekmeyi seviyorum s21 fe 2.nesili alsam 2 3 sene iadere edermi yoksa s24 fe ye zorlanırmı

genellikle gündelik oyun oynarım ama fazla oynamıyorum, batarya konusu günümü çıkarsın yeter kamera benim için önemli fotoğraf çekmeyi seviyorum s21 fe 2.nesili alsam 2 3 sene iadere edermi yoksa s24 fe ye zorlanırmı
S21FE 2-3 sene idare eder ancak idare etmenin altını çizmek lazım. Telefonu kullanırken problemleri ile uğraşıp idare etmek ayrı, düşünmeden kullanmak ayrı. S24FE 5-6 sene rahat rahat kullanırsın. Aralarında 128GB olarak 7 bin lira var iki katı süre kullanmak için çok değil bence. Ayrıca 25 bin liraya 256 gb olarak almak kullanımında büyük rahatlık sağlayacak. Fotoğraf ve videolar yüksek yer kaplıyor. Bütçeyi aşmayayım diyorsan 256 GB A55 yada A54 de incele istersen

S21 Fe 2-3 sene hatta kullanıma göre daha fazla da idare edebilir. Ama S24 Fe ye zorlamak uzun vadede daha avantajlı olur. 2 sene sonra 25-30K ya S Serisi cihaz kalmayacak gibi.

Bütçe konusunda sorun yoksa S24 FE için zorlamak, geleceği kolaylaştırmak olur. S24 FE'ye kadar üstüne koyacak birçok cihaz var ama S24 FE'den sonra da üstüne koymayı gerektirecek cihaz yok mesela, S24 FE bu anlamda tam ortada bir cihaz. S21 FE de memnun edecektir ancak S24 FE'nin deneyimi, aradaki fiyat farkının verilmesine de değecektir. Yazılandan ziyade uzun süreli deneyimle daha iyi anlaşılır bu durum.

Geri