Reklam Bannerı

S23 kilit ekranında donma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan srkn60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

srkn60

Keşifçi
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler diliyorum.
S23 kullanalı neredeyse 1 yılım oluyor hiçbir şekilde kullanımımda arayüzde donma kasma yaşamadım ama bazen sanki 5 senelik j7 kullanıyormuşcasına kilit ekranında donuyor yukarı kaydırıp açamıyorum yüzümü algılıyor kamera menüsüne geçiyor ama açamıyorum telefonu artık bu durum canımı sıkmaya başladı.
Ne güç tasarrufunda kullanıyorum ne de bir şey
[60hzde kullanıyorum

120 hz e yükseltmelisin yoksa 60hz sana kasar gibi gelecek.Tab S9’da denedim aradaki fark hissedecek derecesinde.

Ekranı nasıl uyandırıyorsunuz? Çift tıklama mı yoksa açma kapama tuşu ile mi? Kilit ekranını neyle açıyorsunuz? Yüz tanıma, parmak izi, desen veya şifre. Ekran koruyucu varsa yüz tanıma veya parmak izinde sorun çıkarabilir. Açarken takılma ve yavaşlık yaşatabilir diye düşünüyorum.
Kullandığınız kilit ekranı nedir? Dinamik kilit ekranını mı? Fotoğraf mı? Hareketli duvar kağıdı mı?

Ekranı nasıl uyandırıyorsunuz? Çift tıklama mı yoksa açma kapama tuşu ile mi? Kilit ekranını neyle açıyorsunuz? Yüz tanıma, parmak izi, desen veya şifre. Ekran koruyucu varsa yüz tanıma veya parmak izinde sorun çıkarabilir. Açarken takılma ve yavaşlık yaşatabilir diye düşünüyorum.
Kullandığınız kilit ekranı nedir? Dinamik kilit ekranını mı? Fotoğraf mı? Hareketli duvar kağıdı mı?
Ekranı yan tuşla uyandırıyorum kilit ekranımda hem yüz tanıma hem pin var duvar kağıdım fotograf ama ekran koruyumun kamera kısmında cam yok dediğim gibi cihazım daha ilk günki gibi çalışıyor hiç takılma yok ama bu sorun olduğu zaman kilitleniyor kalıyor

Ekranı yan tuşla uyandırıyorum kilit ekranımda hem yüz tanıma hem pin var duvar kağıdım fotograf ama ekran koruyumun kamera kısmında cam yok dediğim gibi cihazım daha ilk günki gibi çalışıyor hiç takılma yok ama bu sorun olduğu zaman kilitleniyor kalıyor
+takılma olduğu sırada yüzümü algılayıp kilidi açıyor ekrandaki kısayol tuşlarından kamerayıda açıyor ama yukarı kaydırıp ana ekrana gelemiyorum rezalet bir durum üstelik bu cihazda

Bende S23 kullanıyorum ama sizin bahsettiğiniz gibi kilit ekranında kaydırarak açarken takılma sorunu yaşamadım. Çift tıklama ile açarak kullanmayı deneyin olmadı. Anladığım kadarıyla ekranı uyandırdıktan sonra yüz tanıma kilidi açılıyor ama ekran kilidi yukarı kaydırma ile açılmıyor. Kısayol uygulamarı çalışıyor ama.
Telefonu kullanırken ekran koruyucudan dolayı dokunmatik sorunu falan oluyor mu? Algılamama veya geç tepki verme gibi.

Yüz tanımayı kaldırıp parmak izi ve pin ile kullanmayı deneyin olmadı.
Son olarak iki tane tavsiyem var ama işe yarar mı bilemiyorum. Dokunmatik kaynaklı bir sorun ise. Ekran koruyucuyu çıkarıp o şekilde kullanmak ya da yeni bir cam ekran koruyucu takmak.
Yazılımsal bir sorun ise cihazı sıfırlamak.

Bende S23 kullanıyorum ama sizin bahsettiğiniz gibi kilit ekranında kaydırarak açarken takılma sorunu yaşamadım. Çift tıklama ile açarak kullanmayı deneyin olmadı. Anladığım kadarıyla ekranı uyandırdıktan sonra yüz tanıma kilidi açılıyor ama ekran kilidi yukarı kaydırma ile açılmıyor. Kısayol uygulamarı çalışıyor ama.
Telefonu kullanırken ekran koruyucudan dolayı dokunmatik sorunu falan oluyor mu? Algılamama veya geç tepki verme gibi.
Hayır hiçbir şekilde sorun yaşamıyorum ekran koruyucumdan dolayı takılma sorunu olmadığı zaman tıkır tıkır çalışıyor.
Sadece parmak izini hesap etmeden almışım koruyucu kalın olduğundan parmak izimi algılamıyor nano almam lazımdı

Geri