Reklam Bannerı

S24 FE 5G kalitesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emirr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emirr

Paylaşımcı
Biliyosunuz ülkemize 2026 da 5.5G nin gireceği söyleniyor elimdeki cihazda Exynos 2400E chipsetine sahip Exynos5300 modem kullanan S24 FE 5.5G gelmesi durumunda bu cihazı elden çıkarmayı düşünmem mi gerekir yoksa yok çok sorun olmaz kullanmaya devam et mi dersiniz çok merak ettim sorayım dedim ona göre S26 serisini beklemeye geçeceğim şimdiden

Ya hocam 4.5G bile doğru düzgün kullanabiliyor muyuz ki 5.5G gelsin, yada gelmesi önemli olsun. Çoğu yerde doğru düzgün 100mbps bile ulaşamıyoruz şehrin merkezinde olduğu halde. En önemsiz mevzu bu herhalde Türkiyedeki, yurtdışında olsan bir önemi olabilirdi. Şimdi 5.5G çekmezse al 4G'ye zaten 4G'nin sınırlarına bile ulaşamıyor bizim internet.

Ya hocam 4.5G bile doğru düzgün kullanabiliyor muyuz ki 5.5G gelsin, yada gelmesi önemli olsun. Çoğu yerde doğru düzgün 100mbps bile ulaşamıyoruz şehrin merkezinde olduğu halde. En önemsiz mevzu bu herhalde Türkiyedeki, yurtdışında olsan bir önemi olabilirdi. Şimdi 5.5G çekmezse al 4G'ye zaten 4G'nin sınırlarına bile ulaşamıyor bizim internet.
Valla bir çok yerde denendi Turkcell 5.5G sim için başvuru yapmak adına uygulamada bir alan oluşturmuştu o yüzden sorayım dedim

Valla bir çok yerde denendi Turkcell 5.5G sim için başvuru yapmak adına uygulamada bir alan oluşturmuştu o yüzden sorayım dedim
Bazı il-ilçe-köylerde düzgün 4g’nin çalışmadığı yerler var. Bu yüzden 5.5g olsa bize çok işe yarayacağını düşünmüyorum.

Hocam bir keresinde açık ortamda 355mpbs lere ulaşmıştım arada bi 120-150 mpbs gidip geliyor o da ortamdan ortama değişiyor
375mbps 4.5G sınırı yani o bir keresinde bile tam hıza ulaşamamış, dert edilecek şey değil kısacası 5.5G yayılması vs çok uzun vadeli bir şey. 5G bile çok nadir noktalarda var İstanbul havalimanı gibi

Geri