Reklam Bannerı

S24 Fe fiyatı düşer mi veya sabit kalır mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emirr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emirr

Paylaşımcı
1736538114476.webp

Bu fiyatı daha da düşer mi yani direkt 27k ya sabitlenir mi veya bu fiyat üzerinden daha ne kadar devam eder büyük bir indirim kampanyası vs olabilir mi?

Samsung S24 FE'ye talep olduğunu için ekstra bir kupon ya da büyük bir kampanya olmadığı sürece fiyatının daha fazla düşeceğini sanmıyorum.
S24 FE 8/256 GB çıkış fiyatı 32.999 TL idi.
S23 FE 8/256 GB çıkış fiyatı ise 25.999 TL idi galiba 18-20K civarına düştü. 7-8K lık bir indirim oldu. S24 FE da 25K civarında dip fiyatı gördüğünü düşünüyorum. A56 serisi geleceği için A55 ve S24 FE arasına yeni cihaz gireceği için fiyatın çok aşağıya düşeceğini düşünmüyorum. 23-25K civarında A56'nın çıkmasını bekliyorum.

S24 FE 8/256 GB ince hesapta 27.799 TL. Sizin için makul fiyat nedir? 25K civarında olması mı?
A serisinin tanıtımına kadar piyasayı takip edebilirsiniz bence. 15 tatil de karne hediyesi için ya da 14 Şubatta sevgililer gününe özel güzel bir indirim olabilir belki. Fiyatının artma ihtimali de var ama.

S24 FE 8/256 GB ince hesapta 27.799 TL. Sizin için makul fiyat nedir? 25K civarında olması mı?
A serisinin tanıtımına kadar piyasayı takip edebilirsiniz bence. 15 tatil de karne hediyesi için ya da 14 Şubatta sevgililer gününe özel güzel bir indirim olabilir belki. Fiyatının artma ihtimali de var ama.
Hayır hayır bu fiyatlar makul gayette sabit kalır mı diye merak etmiştim bahsettiğiniz gibi 15 tatil 14 şubat sevgililer günü gibi özel indirimleri sormuştum saolun

5 şubata kadar sabit kalırsa benim için yeterli sonra artıyorsa artabilir

Ekli dosyayı görüntüle 877
Bu fiyatı daha da düşer mi yani direkt 27k ya sabitlenir mi veya bu fiyat üzerinden daha ne kadar devam eder büyük bir indirim kampanyası vs olabilir mi?
13 Ocak'ta Hepsiburada'da, Premium'a özel indirimler başlayacak. Belki bu süre içinde kart kampanyaları veya kuponlar dahil edilebilir. Bunların dışında resmi satıcı olarak 256 GB versiyonu pek düşmedi. Dün düştüğü 27.4k'lik fiyatı dahi iyi denebilir İnceHesap satıcılı olarak.

Geri