Hayır hayır bu fiyatlar makul gayette sabit kalır mı diye merak etmiştim bahsettiğiniz gibi 15 tatil 14 şubat sevgililer günü gibi özel indirimleri sormuştum saolunS24 FE 8/256 GB ince hesapta 27.799 TL. Sizin için makul fiyat nedir? 25K civarında olması mı?
A serisinin tanıtımına kadar piyasayı takip edebilirsiniz bence. 15 tatil de karne hediyesi için ya da 14 Şubatta sevgililer gününe özel güzel bir indirim olabilir belki. Fiyatının artma ihtimali de var ama.
5 şubata kadar sabit kalırsa benim için yeterli sonra artıyorsa artabilirS24 FE 8/256 GB ince hesapta 27.799 TL. Sizin için makul fiyat nedir? 25K civarında olması mı?
A serisinin tanıtımına kadar piyasayı takip edebilirsiniz bence. 15 tatil de karne hediyesi için ya da 14 Şubatta sevgililer gününe özel güzel bir indirim olabilir belki. Fiyatının artma ihtimali de var ama.
13 Ocak'ta Hepsiburada'da, Premium'a özel indirimler başlayacak. Belki bu süre içinde kart kampanyaları veya kuponlar dahil edilebilir. Bunların dışında resmi satıcı olarak 256 GB versiyonu pek düşmedi. Dün düştüğü 27.4k'lik fiyatı dahi iyi denebilir İnceHesap satıcılı olarak.Ekli dosyayı görüntüle 877
Bu fiyatı daha da düşer mi yani direkt 27k ya sabitlenir mi veya bu fiyat üzerinden daha ne kadar devam eder büyük bir indirim kampanyası vs olabilir mi?
5 şubata kadar sabit kalırsa benim için yeterli sonra artıyorsa artabilir
Bu ülkede hiçbir şeyin fiyatı düşmez.Tam tersi artabilir.Almaya niyetin varsa bir an evvel al.Ekli dosyayı görüntüle 877
Bu fiyatı daha da düşer mi yani direkt 27k ya sabitlenir mi veya bu fiyat üzerinden daha ne kadar devam eder büyük bir indirim kampanyası vs olabilir mi?
2 hafta kaldı zaten almama elime para geçer geçmez alacağımBu ülkede hiçbir şeyin fiyatı düşmez.Tam tersi artabilir.Almaya niyetin varsa bir an evvel al.