Reklam Bannerı

S24 FE ISINMA VE BATARYA PERFORMANSI..?

onuraydın

Yeni Başlayan
S24FE özellikle ısınma konusunda bilgi verebilecek olan var mı? Örneğin s21FE ile kıyas yaparsak ara da ne kadar fark vardır. S21FE kullanıcısı olarak şunu söylemek istiyorum ki normal kullanırken bile telefon ısınıyor bir yerden sonra rahatsız edici oluyor. Bu konuda bilgisi tecrübesi olan varsa yardımcı olursa iyi olur. Ona göre S24FE almayı düşünüyorum. Eğer pil ve ısınma konusunda S21FE gibi olmayacaksa almak istiyorum. S21FE nin batarya ve ısınmasından çok çektim ve devam da ediyor. Hereke teşekkür ederim.

Kullananlar daha iyi bilir ancak S21 FE'deki Snapdragon 888/Exynos 2100'den çok daha iyi döküme sahip, dengeli bir yonga bulunuyor. S24 FE'nin sogutmasi da S21 FE'ye göre daha iyi.

Kullanan birisinden okudum fakat forumda bulunmuyor. Hiç ısınmadığını söyledi günlük kullanımda. Wi-fi mobil karışık yaklaşık 7 saat civarı ekran süresi veriyor paylaştığı SS'lere göre

Screenshot_2024-12-02-15-15-00-086_app.rvx.android.youtube-edit.webp

2 saat YouTube %13

Screenshot_2024-12-02-15-21-33-856_app.rvx.android.youtube-edit.webp

1 saat video kaydı %17

Screenshot_2024-12-02-15-23-05-500_app.rvx.android.youtube-edit.webp

2 saat oyun %45

Son düzenleme:
S24FE özellikle ısınma konusunda bilgi verebilecek olan var mı? Örneğin s21FE ile kıyas yaparsak ara da ne kadar fark vardır. S21FE kullanıcısı olarak şunu söylemek istiyorum ki normal kullanırken bile telefon ısınıyor bir yerden sonra rahatsız edici oluyor. Bu konuda bilgisi tecrübesi olan varsa yardımcı olursa iyi olur. Ona göre S24FE almayı düşünüyorum. Eğer pil ve ısınma konusunda S21FE gibi olmayacaksa almak istiyorum. S21FE nin batarya ve ısınmasından çok çektim ve devam da ediyor. Hereke teşekkür ederim.
Gündelik kullanımda 4k video çekmediğin yada oyun oynamadığın sürece ısınma olacağını zannetmiyorum.S24 fe nin zayıf karnı ısınma değil kameradır.Samsungun şu fotoğraflara filtre uygulaması insanı çileden çıkartıyor.Bence kararını kameraya göre ver derim.

Geri