Reklam Bannerı

s24 fe mi almalıyım honor 200 pro mu?

must4f4kym

Keşifçi
Yakın zamanda 30 bin tl bandında bir telefon almayı düşünüyorum. S24 fe ve Honor 200 Pro arasında kaldım. Aslında honor 200 pro aklıma yatıyor, çok başı ağrıyan biri olarak bir yanda 3920hz pwm diğer yanda muhtemelen 492hz pwm var. bir yerde 100 watt bir yerde 25w hızlı şarj var. ama samsungun yazılımı var. bir telefonun 3 diğeri 7 yıl güncelleme alıyor. 7 yıl nedir ya? liseyi bitiyorum üstüne 4 yıllık üniversitemi bitiriyorum telefonun güncellemesi anca bitiyor. tabii ki 7 yıl kullanmam ama düşününce çok iyi geliyor. bazı videolarda honora netflix yüklenmediği gibi sorunlar duydum, video açılış ve kapanışında kasmalar oluyormuş vb. kafam çok karıştı. sizce ne yapmalıyım? bir kaç bin tl daha yükselerek xiaomi 14t pro mu almalıyım? (not, telefonu üvey babam alacağı için bütçeyi maksimum 33-34 seviyesine çıkarabilirim diye düşünüyorum. bütçeyi arttırmaya utanıyorum. (Edit: Realme GT6 12/256'yı da listeme ekledim :D)

Son düzenleme:
S24FE 256 gb 26-27 bin lira başlangıç olarak. Bütçeyi artırmamak için en iyi seçeneğin S24FE yani. Onun dışında baş ağrın gözünden dolayı olacak diye bir şey yok bence, o konuyu netleştirmek lazım. Daha uygun fiyatlı alacağım diyorsan hızlı şarj dışında bu iki telefonun arasında çok bir fark yok. S24FE hem işlemci olarak hem de güncelleme olarak daha uzun ömürlü olacaktır. Honor 200 Pro fotoğraf olarak bazı yerlerde öne geçebilir S24FE de video olarak daha iyi çeker. Ben olsam fiyatı daha uygun ve samsung olduğu için S24FE alırdım. Sen tercih etmek için mağazaya gidip bi deneyebilirsin

1737472281826.webp

Yakın zamanda 30 bin tl bandında bir telefon almayı düşünüyorum. S24 fe ve Honor 200 Pro arasında kaldım. Aslında honor 200 pro aklıma yatıyor, çok başı ağrıyan biri olarak bir yanda 3920hz pwm diğer yanda muhtemelen 492hz pwm var. bir yerde 100 watt bir yerde 25w hızlı şarj var. ama samsungun yazılımı var. bir telefonun 3 diğeri 7 yıl güncelleme alıyor. 7 yıl nedir ya? liseyi bitiyorum üstüne 4 yıllık üniversitemi bitiriyorum telefonun güncellemesi anca bitiyor. tabii ki 7 yıl kullanmam ama düşününce çok iyi geliyor. bazı videolarda honora netflix yüklenmediği gibi sorunlar duydum, video açılış ve kapanışında kasmalar oluyormuş vb. kafam çok karıştı. sizce ne yapmalıyım? bir kaç bin tl daha yükselerek xiaomi 14t pro mu almalıyım? (not, telefonu üvey babam alacağı için bütçeyi maksimum 33-34 seviyesine çıkarabilirim diye düşünüyorum. bütçeyi arttırmaya utanıyorum.
Xiaomi 14T Pro 12/256 GB 36-37K 12/512 GB 41K civarında. Güvenilir satıcılarda bu şekilde. 33-34K fiyata olanlar ithalatçı garantili. O fiyata ithalatçı garantili alınması mantıklı değil. Xiaomi tarafında bütçenize uygun 13T Pro ya da 14T var.

Son düzenleme:
14tyi almayı pek istediğimi söyleyemem ama mağazada hoşuma giderse bakarım. 13t pro ilgimi çekmiyor ön kameradan dolayı, sonuçta 6800 liralık tecnomun bile ön kamerası 2k video çekiyor. s24 fe ve honor 200 pro arasında hangisi daha mantıklı onu danışıyorum

Yakın zamanda 30 bin tl bandında bir telefon almayı düşünüyorum. S24 fe ve Honor 200 Pro arasında kaldım. Aslında honor 200 pro aklıma yatıyor, çok başı ağrıyan biri olarak bir yanda 3920hz pwm diğer yanda muhtemelen 492hz pwm var. bir yerde 100 watt bir yerde 25w hızlı şarj var. ama samsungun yazılımı var. bir telefonun 3 diğeri 7 yıl güncelleme alıyor. 7 yıl nedir ya? liseyi bitiyorum üstüne 4 yıllık üniversitemi bitiriyorum telefonun güncellemesi anca bitiyor. tabii ki 7 yıl kullanmam ama düşününce çok iyi geliyor. bazı videolarda honora netflix yüklenmediği gibi sorunlar duydum, video açılış ve kapanışında kasmalar oluyormuş vb. kafam çok karıştı. sizce ne yapmalıyım? bir kaç bin tl daha yükselerek xiaomi 14t pro mu almalıyım? (not, telefonu üvey babam alacağı için bütçeyi maksimum 33-34 seviyesine çıkarabilirim diye düşünüyorum. bütçeyi arttırmaya utanıyorum.
Honor 200 pro almanı tavsiye ederim.Daha iyi pil performansı,daha iyi hızlı şarj,daha iyi ekran kalitesi,daha iyi stereo hoparlör deneyimi bir çok noktada S24 fe nin önünde bir cihaz.S24 fe nin iki tane artısı var.1-Tasarım 2-Kamerada video performansı.

Honor 200 pronun muhtemelen mağazalarda 33 bin tl bandında olacağını düşündüğüm için s24 fe ve ya xiaomi 14t alacağım.

Yakın zamanda 30 bin tl bandında bir telefon almayı düşünüyorum. S24 fe ve Honor 200 Pro arasında kaldım. Aslında honor 200 pro aklıma yatıyor, çok başı ağrıyan biri olarak bir yanda 3920hz pwm diğer yanda muhtemelen 492hz pwm var. bir yerde 100 watt bir yerde 25w hızlı şarj var. ama samsungun yazılımı var. bir telefonun 3 diğeri 7 yıl güncelleme alıyor. 7 yıl nedir ya? liseyi bitiyorum üstüne 4 yıllık üniversitemi bitiriyorum telefonun güncellemesi anca bitiyor. tabii ki 7 yıl kullanmam ama düşününce çok iyi geliyor. bazı videolarda honora netflix yüklenmediği gibi sorunlar duydum, video açılış ve kapanışında kasmalar oluyormuş vb. kafam çok karıştı. sizce ne yapmalıyım? bir kaç bin tl daha yükselerek xiaomi 14t pro mu almalıyım? (not, telefonu üvey babam alacağı için bütçeyi maksimum 33-34 seviyesine çıkarabilirim diye düşünüyorum. bütçeyi arttırmaya utanıyorum. (Edit: Realme GT6 12/256'yı da listeme ekledim :D)
Ben S24 Fe öneririm

14T baştan elemen gereken bir model bence. İşlemcisi bile üst segment değil
Çok dengesiz cpu gpu ayrı kafada çalışıyor X6 Pro dan tecrubeliyim yani Mi serisi cihaza 8300 gitmemiş 8s gen 3 koysalar iyi olurmuş en azından 30 a satiyosun ekran iyi kamera bi nebze iyi koy bari 8s gen 3 Xiaomi iyice kendini bir şey sanmaya başladı

Çok dengesiz cpu gpu ayrı kafada çalışıyor X6 Pro dan tecrubeliyim yani Mi serisi cihaza 8300 gitmemiş 8s gen 3 koysalar iyi olurmuş en azından 30 a satiyosun ekran iyi kamera bi nebze iyi koy bari 8s gen 3 Xiaomi iyice kendini bir şey sanmaya başladı
Zamanında hem alt segment hem de üst segmentte iyi işler çıkardığı için ve birçok ürün gamına artık sahip olduğundan Türkiye'de orta segment haricinde iyi bir iş çıkarma gayreti yok gibi görünüyor. Her iki segmentte de iyi işler çıkarmaya çalışsa da her zaman söylenen ülke şartları Xiaomi'nin de önüne engel ancak istediği için engel sanırım çünkü istemeyince Vivo'nun yaptığı gibi olabiliyor. Yine de, bir Çinli'nin yaptığını başka bir Çinli kapatıyor ülkede. En azından artık daha mantıklı ve memnun edici işler yapılabiliyor. Kamera konusu da hangi marka model olursa olsun eleştiri alan bir konu. Değerleri 80-100k'nin üstünde olan modellerde bile eksik taraf bulunuyor illa ki. Xiaomi'nin durumuysa hayli hayli aşağıda. Şahsen; 4k 60 FPS'nin olmadığını görmek bile göze batan bir sebep bu bütçeler için.

Geri